Τελειώνει από την Ανόρθωση ο Ντλοβού

Με την ομάδα Νέων προπονείται ο Ντίνο Ντλοβού, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τέθηκε εκτός ομάδας από τον Νεόφυτο Λάρκου.
 
Ο Νοτιαφρικανός επιθετικός δεν είναι η πρώτη φορά που με τα καμώματα του αναστατώνει τα αποδυτήρια της «Κυρίας», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει καλές σχέσεις με αρκετούς συμποδοσφαιριστές του.
 
Ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, καθώς η Ανόρθωση δεν θα εκτίσει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια. Ο Ντλοβού υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για 1+2 χρόνια.
 
Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε φουριόζος το πρωτάθλημα η πορεία του δεν ήταν ανάλογη, ενώ τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υποπίπτει τον οδηγούν στην πόρτα εξόδου.
Ορλάντι και Μαρκής απείχαν από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, εντούτοις η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία και εκτός απροόπτου θα προλάβουν τον αγώνα του Σαββάτου (23/4) με την ΑΕΚ. 

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο