18.000 φίλαθλοι, αντίπαλοι και διαιτητές αποθέωσαν τον Διαμαντίδη! (pics & vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές παρουσίες του χωρίς να πάει σε φάιναλ φορ, ωστόσο θα θυμάται για πάντα την πρωτοφανή αποθέωση που γνώρισε στο φινάλε του αγώνα με τη Λαμποράλ. 

Από το 39' και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όταν πια τα πάντα είχαν κριθεί, 18.000 άνθρωποι σηκώθηκαν όρθιοι και εν χορώ τραγουδούσαν το όνομα του Διαμαντίδη, την ώρα που ο Τζόρτζεβιτς άρον – άρον φρόντισε να τον αντικαταστήσει για το τελευταίο χειροκρότημα.

Ο αρχηγός πήγε στον πάγκο για τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, σήκωσε για τελευταία φορά, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, το χέρι του προς τον κόσμο και περίμενε την τελευταία κόρνα της γραμματείας για νέα αποθέωση.

Πράγματι, με τη λήξη ήταν η σειρά των αντιπάλων, ακόμη και των διαιτητών να τον αποθεώσουν.


Απαντες σχεδόν κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους για μια ζεστή αγκαλιά, για ένα «ευχαριστώ», για ένα «μπράβο» για όλα όσα πέτυχε.
 

Την ίδια στιγμή ο κόσμος συνέχιζε «Διαμαντίδης οε οε οε» στην εξέδρα, με τον αρχηγό να αποχαιρετά τους φιλάθλους, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και το καθιερωμένο ζντο στο κέντρο του γηπέδου.


Ακόμη και σ αυτή την στιγμή ο Διαμαντίδης δεν άφησε μόνη της την ομάδα του. Σαν απλός στρατιώτης, την ώρα που ακόμη και ο Λαμόνικα προσπαθούσε να τον συγχαρεί, αυτός έσπευσε στο κέντρο για να αποχαιρετήσει ομαδικά, όπως έκανε πάντα σε νίκες και σε ήττες.

 

Δειτε Επισης

Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι