Στο στόχαστρο Νταμπίζα ο Κουτρουμπής

Toν Γιώργο Κουτρουμπή στο στόχαστρο του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Νίκου Νταμπίζα, βάζει δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας www.sport24.gr. O 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα τελευταία τρία χρόνια – μετά που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ – βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«O Nίκος Νταμπίζας όχι μόνο έχει πιάσει ήδη δουλειά στην Ομόνοια αλλά καταστρώνει τα πλάνα του και για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.
Με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, λοιπόν, ψάχνει για παίκτες ακόμη και από την πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ποιόν έχει... βάλει συγκεκριμένα στο μάτι για λογαριασμό της Ομόνοιας; Τον Γιώργο Κουτρουμπή!
 
Επιλογή Νταμπίζα αποτέλεσε τον Ιούλιο του 2013 για το τριφύλλι της Αθήνας ο σέντερ μπακ που είχε μείνει ελεύθερος τότε από την ΑΕΚ, επιλογή ξανά δική του είναι τώρα για το τριφύλλι της Λευκωσίας κι ας δένεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017 με τον ΠΑΟ.
 
Ο "Ντάμπι" χωρίς υπερβολή θεωρεί τον 25χρονο άσο έναν από τους καλύτερους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς ενώ κάποια πράγματα πάνω στον Κουτρουμπή του θυμίζουν τον ίδιον.
 
Σύμφωνα με την πιάτσα των agent, λοιπόν, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας "καλοβλέπει" τον Κουτρουμπή αν και την δεδομένη στιγμή παρακολουθεί μάλλον διακριτικά την περίπτωσή του.
 
Ποντάρει βέβαια στο οτι παρόντων Τελάντερ – Μολέντο – Σάντσεθ ακόμη και του Ταυλαρίδη που ανανέωσε, το πιθανότερο είναι να... περισσεύει την νέα σεζόν (σίγουρα δεν θα ξεκινήσει ως βασική λύση).
 
Ξέρει επίσης ο Νταμπίζας πως δεν σηκώνει το κλίμα τον Κουτρουμπή στο ΠΑΟ, από την στιγμή που έχει μπει και στο "μάτι" των οργανωμένων. Πιθανότατα να γνωρίζει πως και η πλευρά του παίκτη "ψάχνεται" προς Ιταλία μεριά. Περιμένει έτσι για να "κτυπήσει" την κατάλληλη στιγμή...»
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League