Η συμπεριφορά και όχι τα αποτελέσματα «έφαγαν» τον Κετσπάγια

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Οι φήμες για τις κακές σχέσεις του Τιμούρ Κετσπάγια με ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έδιναν και έπαιρναν εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως είναι και ο σημαντικότερος λόγος του διαζυγίου με τον Γεωργιανό προπονητή.
 
Μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να είχε αγωνιστικές εμμονές για τις οποίες να κατακρίθηκε, όμως ο απολογισμός των 26 νικών σε 37 αγώνες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος δεν δικαιολογούν απόλυση προπονητή.
 
Ο Κετσπάγια πληρώνει το μάρμαρο της κακής διαχείρισης του ρόστερ (αποξένωσε ποδοσφαιριστές) με τις διαρροές από τον «Αρχάγγελο» να αναφέρουν ότι έβριζε παίκτες πολλές φορές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου αρκετών αναμετρήσεων.
 
Όταν ένας προπονητής χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων δεν μπορεί να ελέγξει την συμπεριφορά τους ούτε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
 
Η ευκολία με την οποία η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη αλλάζει προπονητές, έχει ωστόσο αρνητικές συνέπειες στην ομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κετσπάγια είναι ο τρίτος προπονητής που απολύεται από την παρούσα διοίκηση. Και οι τρεις έχουν ένα κοινό. Απολύθηκαν με τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας. 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League