Έχασε τη φήμη του αυστηρού ο Κετσπάγια

Στο επίκεντρο των αντιδράσεων των φίλων του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ξανά ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τον αποκλεισμό των γαλαζοκιτρίνων από το κύπελλο.
 
Ο Γεωργιανός προπονητής κατηγορείται ότι άφησε αβοήθητη μεσοεπιθετικά την ομάδα του, καθώς και οι τρεις αλλαγές που έγιναν (Καρλάο, Βινίσιους, Αντωνιάδης) αφορούσαν ποδοσφαιριστές της μεσοαμυντικής γραμμής, κάτι που πολύ σπάνια συμβαίνει.
 
Ο ΑΠΟΕΛ ήταν κατώτερος των προσδοκιών στο Τσίρειο και αποκλείστηκε από μια ομάδα που ήταν καλύτερη συνολικά και στις δύο αναμετρήσεις. Η ρουλέτα στα πέναλτι έκατσε στο γαλάζιο του Απόλλωνα και ο ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να πετύχει έναν πραγματικό άθλο, κατακτώντας τρίτο συνεχόμενο νταμπλ.
 
Έλλειψη πειθαρχίας
Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι υπό κρίση εδώ και καιρό στον «Αρχάγγελο». Κάθε παιχνίδι παίζει το μέλλον του στην ομάδα και κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι θα τελειώσει τη σεζόν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
 
Αυτό που κατάφερε να καταρρίψει στους εννέα μήνες παρουσίας του στους γαλαζοκίτρινους είναι τη φήμη του πειθαρχημένου προπονητή. Η νευρικότητα, οι αντιαθλητικές συμπεριφορές και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης είναι κύριο χαρακτηριστικό αρκετών παικτών του ΑΠΟΕΛ και σε αυτό φέρει ευθύνη.
 
Στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα, η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον Γεωργιανό προπονητή να βρίζει αρκετές φορές στον πάγκο, ο Βινίσιους πάτησε εν ψυχρώ στο πόδι τον Σακέτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ο Γιαννιώτας έκανε νεύμα σιωπής στους οπαδούς του Απόλλωνα όταν σκόραρε το πέναλτι και ο Μερκής απάντησε στις προκλήσεις των οπαδών της λεμεσιανής ομάδας.
 
Μαγκιά είναι να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο σου για να μπορείς ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό να τον πετύχεις…  
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League