Η απάντηση της Ομόνοιας στη φημολογία για Σκέμπρι

Όσο δεν κλείνει θετικά ή αρνητικά στην Ομόνοια το κεφάλαιο ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σκέμπρι τα σενάρια για το μέλλον του Μαλτέζου επιθετικού θα πληθαίνουν.
 
Η φημολογία για ενδιαφέρον άλλων ομάδων να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας φουντώνει 
 
Ο ΑΠΟΕΛ φέρεται να προσφέρει στον Σκέμπρι συμβόλαιο με απολαβές 200 χιλιάδες ευρώ. Ο 29χρονος επιθετικός αμείβεται με 130 χιλιάδες στην Ομόνοια, η οποία του πρότεινε νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 150 χιλιάδες, την ώρα που ο Μαλτέζος ζητά 180 χιλιάδες ευρώ. 
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport Fm κληθείς να σχολιάσει τις επαφές της διοίκησης των πρασίνων για ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε: «Έχει αρκετό καιρό που ξεκίνησε η συζήτηση. Υπάρχει η πρόταση του σωματείου και η θέση του ποδοσφαιριστή και στόχος είναι να βρεθεί ο τρόπος για να συνεχιστεί η συνεργασία. Θα δούμε πως θα ολοκληρωθεί. Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί θετικά. Τον θέλουμε τον αγαπάμε τον εκτιμάμε, ο ίδιος νιώθει την Ομόνοια σαν το σπίτι του, ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».
 
Για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου: «Το θέλαμε πάρα πολύ και φάνηκε, μας είχε λείψει η παρουσία σε τελικό, δουλέψαμε πολύ σκληρά πολύ συγκεντρωμένα. Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα παιγνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε στον τελικό, είμαστε ικανοποιημένοι».  
 
Τι θα σημαίνει η κατάκτηση ενός τίτλου:  «Θα είναι τεραστία ψυχολογική ανάταση. Είναι ψυχοφθόρα η διαδικασία που ζήσαμε τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια».
 
Για Γιωργαλλίδη: «Ήταν συγκεντρωμένος στο παιγνίδι φαίνεται η εμπειρία που κουβαλά και η ικανότητα. Ήταν διαβασμένος. Αναμέναμε τουλάχιστον, οι υπεύθυνοι δηλαδή, ανέμεναν ότι ο Μπόλιεβις θα το έκανε στο κέντρο το πέναλτι και το απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης».
 
Για αγώνα: «Ήταν ένα παιγνίδι όπου υπερίσχυσε η τακτική η σκοπιμότητα, είχαμε εναλλαγές συναισθημάτων, ήταν συναρπαστικό παιγνίδι. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η πρόκριση μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία και αξία».
 
Για τη συνέχεια: «Η ομάδα δείχνει να αποκτά σταθερότητα και μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και στα αποτελέσματα και από πλευράς τακτικής και χαρακτήρα. Μας ικανοποιούν. Το δ.σ. δίνει τα συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο. Ναι το χαρήκαμε το είχαμε ανάγκη, όμως υπάρχουν οι στόχοι αλλά δεν τους υλοποιήσαμε ακόμη. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να τους πετύχουμε.
 
Θέλουμε να δημιουργήσουμε την Ομόνοια η οποία θα είναι πρώτη σε όλα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλειά από σήμερα για το παιγνίδι του Σαββάτου».
 
Για τον κόσμο: «Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός, ο παλμός, ο χαρακτήρας του κόσμου ήταν δίπλα στην ομάδα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και φαίνεται πόσο ομορφαίνει το κυπριακό ποδόσφαιρο ο κόσμος της Ομόνοιας και πόσο αλλάζουν τα δεδομένα και γεμίζουν τα γήπεδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που χθες χάρηκαν πολύ».
 
Για ματς με ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια ευκαιρία αν το κερδίσουμε να αγκαλιάσουμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Φτάνουμε πιο κοντά σε αυτό τον στόχο από ποτέ. Το φρεσκάρισμα και η διαχείριση του ρόστερ είναι ένα στοιχείο που δουλεύουμε.
Ρομαρίκ και Ράμος απεκόμισαν προβλήματα, θα αξιολογηθεί η κατάσταση τους και θα δούμε αν θα προλάβουν τον αγώνα».
 
Για κόσμο στον αγώνα του Σαββάτου: «Η προπώληση έχει αρχίσει. Η διοίκηση αναγνώρισε ότι παίζουμε τρία εντός σε μια εβδομάδα και για τους φίλους της Ομόνοιας ειδικά τους οικογενειάρχες θα ήταν πρόβλημα και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει τα εισιτήρια στα 10 ευρώ. Αναμένουμε ότι θα έχουμε πολύ κόσμο».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League