Υποψήφιος Βουλευτής έθεσε τον εαυτό του ενώπιον του Δ.Σ του Απόλλωνα

Ο κ. Σοφρωνίου απάντησε στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα με επιστολή του. Διαβάστε τι αναφέρει:
 
«Νιώθω ότι πρέπει να τοποθετηθώ στο αίτημα των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα, η μερίδας αυτών και να αναφέρω τα εξής:
 
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός μου η εκμετάλλευση του Σωματείου Απόλλωνα το οποίο υποστηρίζω, τιμώ και ταυτόχρονα προσφέρω τις υπηρεσίες μου διαχρονικά, τόσο ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού τμήματος Apollon Ladies από τη θέση τόσο του Γραμματέα όσο και του Αντιπροέδρου αλλά και από τη σημερινή μου θέση ως Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Απόλλων.
 
Αφήνω άλλους να κρίνουν την ανιδιοτελή μου προσφορά, η οποία χρονολογείται από το 2010 μέχρι και σήμερα. Η χρησιμοποίηση του ονόματος Απόλλωνας ήταν ένα λογοπαίγνιο εξαιτίας και του ονόματος του 10χρονού Υιού μου, ο οποίος ονομάζεται Απόλλωνας.
 
Εάν η πράξη μου αυτή, θεωρείται κολάσιμη, τότε θέτω τον εαυτό μου ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου να αποφασίσει για την παραμονή μου ή την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας. Οποιαδήποτε και να είναι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλώνω απερίφραστα ότι θα συνεχίσω να στηρίζω, να δηλώνω παρόν και να προσφέρω στο Σωματείο μας και τα τμήματα του και στις εκάστοτε Διοικήσεις αυτών.
 
Με Εκτίμηση
 
Μάριος Σωφρονίου
 
Γενικός Γραμματέας Αθλητικού Σωματείου Απόλλωνα»
 
Η ανακοίνωση των οργανωμένων:
 
«Αρκετός ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες αφού κυκλοφόρησε ένα φυλλάδιο συγκεκριμένου υποψήφιου το οποίο λέει πως τάχα τον στηρίζει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Όπως αντιλαμβάνεστε το θράσος μερικών δεν έχει έλεος! Το Σωματείο μας εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση διαψεύδοντας και ξεκαθαρίζοντας πως η πάγια πολιτική του Σωματείου μας είναι να μην αναμιγνύεται γενικώς, έχοντας την ψευδαίσθηση πως αυτό ήταν, πως "καθάρισε".
 
Λοιπόν κύριοι. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο συγκεκριμένος τυγχάνει να είναι μέλος του Δ.Σ. ως Γενικός Γραμματέας οπότε αφού εσείς δεν φαίνεται να έχετε την διάθεση να τον παραιτήσετε άμεσα, σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι απαιτούμε εντός 24 ωρών την παραίτηση του!
 
Το επαναλαμβανόμενο αυτό φαινόμενο με διάφορους τύπους οι οποίοι αναλαμβάνουν θέσεις δεξιά κι αριστερά με σκοπό να προβάλουν τους εαυτούς τους εκμεταλλευόμενοι το Σωματείο μας πρέπει να κοπεί από την ρίζα του. Είστε υπεύθυνοι αλλά και υπόλογοι στα Μέλη αλλά και σε ολόκληρη την μάζα των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ!
 
Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ δηλώνουμε υπεύθυνα πως δεν έχουμε την παραμικρή σχέση με οποιονδήποτε υποψήφιο. Δεν επιθυμούμε καμία επίσκεψη στους Συνδέσμους μας και δεν θέλουμε να ξανά ασχοληθούμε με αυτό το θέμα. Το ίδιο οφείλει να κάνει και το Σωματείο μας καθώς και όλα τα τμήματα του ξεχωριστά.
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα