Το παραδέχθηκε ο Ρανιέρι... η Λέστερ πάει για τίτλο!

Τόσο καιρό που οι «αλεπούδες» πήγαιναν από νίκη σε νίκη, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ιταλός απέφευγε να αναφερθεί σε οποιαδήποτε διεκδίκηση τίτλου. Πριν λίγο καιρό ήταν η πρώτη φορά που παραδέχθηκε πως η ομάδα του πηγαίνει για το... Champions League.
 
Σήμερα (22/4) όμως, λύγισε! Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σουόνσι, ο Ρανιέρι επιτέλους είπε πως η ομάδα του πηγαίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα κι εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα τα καταφέρει.
 
«Είμαστε στο Champions League. Συγχαρητήρια σε όλους, στους φίλους, στους ιδιοκτήτες, στους παίκτες, στο επιτελείο, σε όλους. Είναι ένα τρομερό επίτευγμα. Απίστευτο. Και τώρα, πάμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο. Μόνο αυτό έμεινε», ανέφερε σχετικά κι εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα τα καταφέρουν «Μίλησα με τους παίκτες μου. Το πιστεύω. Πάντα πιστεύω».
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μέσι και Ρονάλντο στην ίδια ομάδα; Κι όμως, υπάρχει πιθανότητα
Η Βραζιλία ψάχνει νέο προπονητή μετά τη συντριβή από τους Αργεντινούς
Η αποθέωση Μέσι για τους συμπαίκτες του μετά το 4-1 στο παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βραζιλία
H Αργεντινή διέλυσε την Βραζιλία με 4-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ιντερ-Μίλαν: Το 2031 έτοιμο το νέο «Σαν Σίρο»
FIFA: Μπλάτερ και Πλατινί απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για διαφθορά
Τζόι Μπάρτον: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σίτι κρίθηκε ένοχος για την επίθεση στη σύζυγό του
Η Γιουνάιτεντ «χτύπησε» την πόρτα των Ερυθρολεύκων για Κωστούλα
Ένταση και καυγάδες στην Ουρουγουάη μετά την ήττα από την Αργεντινή, ο Μπιέλσα «έκοψε» παίκτες
«Κρεμάει» τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν ο Βερτόνγκεν