«Διψασμένη» για νίκη στο «αιώνιο»

Το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέκτησε τη δυναμική που ήθελε και στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν, έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά. Μετά τις εκτός έδρας νίκες επί Απόλλωνα και Ανόρθωσης, ήρθε η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» δείχνουν ικανοί να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς και να κλείσουν τη χρονιά με τη καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και τη κατάκτηση του κυπέλλου.
 
Ο αυριανός αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ είναι ξεχωριστός, όπως και όλα τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ομόνοια ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου και αυτή τη στιγμή, έχει τη δυναμική και τη ψυχολογία να το πετύχει. Η εικόνα που βγάζει η ομάδα του Μιλόγεβιτς στο γήπεδο αφήνει υποσχέσεις, ενώ ο κόσμος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές μετά τη πρόκριση στο τελικό και τους ζήτησε να νικήσουν τον ΑΠΟΕΛ.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως η τελευταία νίκη της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα ήρθε στις 6 Απριλίου του 2013 (3-0, τυπικά γηπεδούχος η Ομόνοια). Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να τερματίσουν αυτό το αρνητικό σερί και να δώσουν νέα χαρά στο κόσμο τους.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάζει λόγω καρτών ο Χάφες, με τον Ρενάτο Μαργκάσα να είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το αριστερό άκρο και έναν εκ των Οικονομίδη ή Μπεμπέ να πλαισιώνει τον Φλορέσκου στη μεσαία γραμμή. Ράμος και Ρόμαρικ ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις και η σημερινή προπόνηση θα καθορίσει την ετοιμότητα τους για το αυριανό ντέρμπι.
 
Σημαντική παράμετρος στην αυριανή προσπάθεια της Ομόνοιας αποτελεί η παρουσία του κόσμου της. Αναμένεται να δώσει και πάλι μαζικά το παρών του στις κερκίδες του ΓΣΠ (η Ομόνοια είναι τυπικά γηπεδούχος στον αγώνα) και να σπρώξει τους παίκτες προς νέα σημαντική νίκη.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα