«Δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί η συνεργασία»

Τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια σχολίασε σε δηλώσεις του στον Super Sport fm ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος τόνισε ότι υπήρχαν δεδομένα που καθιστούσαν αναγκαία τη διακοπής της συνεργασίας.
 
Για την απόφαση: «Υπήρξε μία συνάντηση του προέδρου με την επιτροπή προγραμματισμού και του προπονητή. Αποφασίστηκε από κοινού για το καλό της ομάδας να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να κρίνουν την παραμονή ενός προπονητή. Αυτό σαφώς φέρνει άλλα δεδομένα στην ομάδα, όμως ο στόχος του πρωταθλήματος είναι εκεί κι αυτόν πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Γιώργο Κωστή και τον Μαρίνο Σατσιά. Το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να κοιτάξει μπροστά, να βελτιωθεί ώστε να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και να κατακτήσει το πρωτάθλημα»
 
Για τις σχέσεις του Τιμούρ με τους παίκτες: «Αν τα πάντα είναι ιδανικά σε μια σχέση δεν έχουμε κάτι να πούμε. Το να μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέρειες για το τι έφταιξε δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει μόνο το δεδομένο. Μπαίνουμε σε σημαντικούς αγώνες και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Είναι απόφαση της διοίκησης να προχωρήσουμε χωρίς τον Τιμούρ Κετσπάγια κι αυτό θα πράξουμε».
 
Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών: «Δεν είναι και ότι καλύτερο. Όταν συμφωνείς με έναν προπονητή δεν γνωρίζεις ότι θα προκύψει το οτιδήποτε. Πόσο μάλλον με τον Κετσπάγια, όταν όλοι θα ήθελαν να βρισκόταν στο ΑΠΟΕΛ για αρκετό καιρό. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Η θητεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά δεν μπορεί σίγουρα να ισχύει πάντοτε αυτός ο κανόνας. Δυστυχώς προέκυψαν κάποια θέματα που δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League