Πετεβίνος: «Δείξαμε γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

Για την σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας και το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
«Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Έλεγχε τον αγώνα από την αρχή και σκόραρε. Θα μπορούσαμε με την ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να σκοράρουμε νωρίς. Το κρατήσαμε με άνεση. Αυτή η ομάδα πέτυχε πάρα πολλά. Κατάφερε να καταρρίψει στατιστικά που κρατούσαν για δεκαετίες. Όμως δε θα έχουν καμιά σημασία αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε την Ομόνοια μπροστά στους οπαδούς της. Το ήθελαν οι παίκτες γιατί ήταν μια μίνι παράδοση. Όμως δίνει μόνο τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε για να δώσουμε τη μάχη τίτλου. Πριν δυο χρόνια ήμασταν έξι βαθμούς πίσω και το πήραμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Δε θέλω να κάνω απολογισμό, αλλά όταν ήμασταν στο -7 έγινε μεγάλη προσπάθεια για να έρθουμε ως εδώ. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Ο κόσμος πρέπει να έρθει, δε χρειάζεται να του κάνουμε κάλεσμα. Ο κόσμος δε παίζει μπάλα, αλλά αυτούς που παίζουν μπορεί να τους βοηθήσει».
 
Για τη διαιτησία: «Ο κ. Νικολαίδης έκανε μια κακή διαιτησία. Τα βλέπουμε αυτά να είναι συνεχόμενα. Ακόμα και σήμερα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα κάποια πράγματα. Θα τα δούμε πιο νηφάλια και θα εκδώσουμε ανακοίνωση για το θέμα διαιτησία».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα