Δημητρίου: «Αυτοί έχουν ψυχολογικά»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια θα πετύχει τους στόχους της και θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων».
 
Ο Ανδρέας Δημητρίου άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία και προέτρεψε τον κόσμο της Ομόνοιας να μην ζηλεύει γιατί η ομάδα τους θα επιστρέψει. «Αυτοί που λένε για ψυχολογικά, αυτοί έχουν ψυχολογικά», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.
 
Οι δηλώσεις
«Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες και πέτυχε τα γκολ. Η ομάδα μας καταβάλλει μια τεράστια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα. Σήμερα δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Όμως από εκεί και πέρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα τα πούμε ξανά σύντομα με το σημερινό μας αντίπαλο. Ξέρουμε ότι δεν θα κοιμηθούμε, μας ενοχλεί πολύ. Όμως αυτή η ενόχληση θα λειτουργήσει θετικά. Η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία».
Για την παρουσία του κόσμου: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Και αυτοί που του λένε για ψυχολογικά, αυτοί έχουν ψυχολογικά. Ας μην ζηλεύουν τους Ομονοιάτες και να είναι σίγουροι ότι η Ομόνοια θα επιστρέψει».
 
Για τη διαιτησία: «Δεν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διαιτησίας. Υπήρχαν και οι δυο ξεκάθαρες περιπτώσεις όπου ο Χαραλαμπίδης και ο Γιαννιώτας έπρεπε να αποβληθούν».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα