Μιλόγεβιτς: «Αυτά που ήξερα τα επιβεβαίωσα σήμερα»

Αινιγματικός στις δηλώσεις του ήταν ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο προπονητής των πρασίνων δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και δεν μίλησε σχεδόν καθόλου για το αγωνιστικό κομμάτι.
 
«Αυτά που ήξερα, τα επιβεβαίωσα σήμερα», επεσήμανε ο προπονητής της Ομόνοιας.
 
O Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε πως είναι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, δεν μίλησε σχεδόν καθόλου για το παιχνίδι και τους κάλεσε να σηκώσουν κεφάλι. «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίχτες μου. Για τον κόσμο που μας στήριξε, το ξέρουμε ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, πήραμε ένα μάθημα, δεν είναι τόσο ήττα, αλλά ότι κατάλαβα κάποια πράγματα πολύ καλά», δήλωσε αρχικά.
 
«Αυτά που ήξερα τα επιβεβαίωσα και σήμερα. Δεν θα πω για το παιχνίδι τίποτα, είπα απλά στα παιδιά ψηλά το κεφάλι. Δεν χαίρομαι τις νίκες πολύ, αλλά δεν κλαίω για τις ήττες. Θα σηκώσουμε κεφάλι, είμαστε μέσα τους στόχους. Εμείς ξέραμε τι έχουμε κάνει λάθος και αυτός είναι κάτι που θα το διορθώσουμε».
 
«Από εκεί και πέρα πρέπει να σας πως μέσα στην ήττα είμαι περήφανος για τους παίχτες μου, τα δώσαμε όλα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και θα ξεκουραστούμε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν μπήκαμε όπως είπαμε, το ξέραμε ότι έτσι θα είναι, πέσαμε στην παγίδα του ΑΠΟΕΛ άλλη μία φορά».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα