Περίπατος για Λέστερ, αγγίζει τον τίτλο ο Ρανιέρι

Λένε πως είναι αποκλειστικά ομάδα του 1-0. Ο μύθος καταρρίφθηκε. Λένε πως στηρίζεται αποκλειστικά στα γκολ του Τζέιμι Βάρντι. Ακόμα ένας μύθος που καταρρίφθηκε. Η Λέστερ συνεχίζει να δίνει απαντήσεις εντός γηπέδου σε κάθε είδους αμφισβήτηση και με το χορταστικό 4-0 επί της Σουόνσι (απόντος του τιμωρημένου κανονιέρη της) άνοιξε πάλι την διαφορά στο +8 από την Τότεναμ και θέλει ακόμα δύο νίκες, ώστε στις αρχές του Μάη να σηκώσει την κούπα της πρωταθλήτριας στην Premier League!
 
Αυτό που είναι πάντα το δύσκολο, με τον τρόπο που παίζει η Λέστερ είναι το πρώτο γκολ. Μετά γίνονται όλα μόνα τους. Αυτοματοποιημένα. Κανονικά στην φιέστα τίτλου θα πρέπει να προσκληθεί ως επίτιμος καλεσμένος και ο Άσλεϊ Γουίλιαμς. Με ένα φτηνό λάθος στο 10ο λεπτό, ο στόπερ της Σουόνσι πρόσφερε την ευκαιρία και το γκολ στο πιάτο του Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος με το 17ο φετινό του τέρμα (μετρά και 11 ασίστ) απογείωσε το γήπεδο. Η μισή δουλειά είχε γίνει!

Το επιθετικό δίδυμο που ξεκίνησε ο Ρανιέρι (Οκαζάκι - Ουγιόα) είχε αγωνιστεί μαζί μόλις σε 12 λεπτά (!) στην φετινή Premier League! Ε, και λοιπόν; Στην ομάδα του… πεπρωμένου, όπως είναι η Λέστερ, όλα γίνονται για κάποιο λόγο! 

Ο Λένατρο Ουγιόα πήρε το μαγικό άγγιγμα από τον Βάρντι και με δύο ακόμα τέρματα (30’, 60’) έφερε τις «αλεπούδες» ακόμα πιο κοντά στο όνειρο. Το τελικό 4-0 που ήρθε με γκολ του Ολμπράιτον έφερε παραλήρημα στο «King Power», με τους οπαδούς της Λέστερ να αναρωτιούνται «Are you watching, Tottenham?».  Μας βλέπεις Τότεναμ; 

Ακόμα δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Έβερτον (εντός) και Τσέλσι (εκτός) και η Λέστερ το σήκωσε ότι κι αν γίνει. Η μπλε κορδέλα έχει ήδη μπει στην κούπα του πρωταθλητή…  
 

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν