Όταν ο Μερκής «πνίγει» συμπαίκτες (photos)

Το πάθος του Γιώργου Μερκή είναι γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους στην Κύπρο.
 
Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός παθιάζεται υπερβολικά κατά τη διάρκεια των αγώνων και ανέκαθεν πανηγύριζε έντονα τα γκολ που πετύχαινε η ομάδα του.
 
Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο Λεμεσιανός στόπερ… παραφέρθηκε και κόντεψε να πνίξει τους συμπαίκτες του. Ενώσω αγωνιζόταν στον Απόλλωνα την… τιμητική του είχε ο Φώτης Παπουλλής τον οποίο πολλές άρπαξε από τον λαιμό ουκ ολίγες φορές όταν ο Ελλαδίτης πετύχαινε ένα τέρμα.
Το ίδιο έντονα πανηγυρίζει τα τέρματα των συμπαικτών του και στον ΑΠΟΕΛ. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», «θύμα» του Μερκή ήταν ο Τόμας ντε Βινσέντι.

Στο ντέρμπι του Σαββάτου (23/4) με την Ομόνοια σειρά πήρε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Ελλαδίτης επιθετικός μάλιστα φαίνεται να πονά και να διαμαρτύρεται στον συμποδοσφαιριστή του.

Δείτε τις φωτογραφίες. 

 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός