Απειλές κατά της ζωής του Ντεγκρά

Άγνωστοι απείλησαν τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Ματίας Ντεγκρά, ότι εάν δεν αποχωρήσει άμεσα από την Κύπρο θα κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/4) και έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οι απειλές στον Ντεγκρά σχετίζονται με το ποδόσφαιρο ή όχι. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ
Ο ΠΑ.Σ.Π. καταδικάζει απερίφραστα την απειλή κατά της ζωής του τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά και καλεί τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, δέχθηκε τηλεφώνημα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/04) από άγνωστο, ο οποίος τον απείλησε πως αν δεν φύγει άμεσα από την Κύπρο θα κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.

Ο Ντεγκρά, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πιο χρυσή σελίδα στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΛ (2011-12), έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό κινητοποιήθηκε άμεσα. Φρόντισε ώστε η υπόθεση να καταγγελθεί στην Αστυνομία Λεμεσού, ενώ διευθέτησε την διαμονή του Ντεγκρά και της συντρόφου του σε άλλο σημείο.

Τέτοιες ενέργειες, γκανγκστερικού τύπου, που αναστατώνουν τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και  ως  Σύνδεσμος δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταπολεμηθούν.
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League