Και πώς να κρατήσει τον Γιαννιώτα

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Γιάννη Γιαννιώτα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ συνεχίζονται. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης επί της Ομόνοιας με 2-0 (ήταν η τρίτη φετινή απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο) και συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα μεταξύ των κορυφαίων του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν, αν και πέρασε την πόρτα του «Αρχαγγέλου» τον Ιανουάριο.
 
Ο 23χρονος (έχει γενέθλια τη Μεγάλη Παρασκευή) ποδοσφαιριστής έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και η παρουσία του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
 
Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ακραίος επιθετικός δήλωσε δημόσια ότι επιθυμεί να επιστρέψει στον Πειραιά στο τέλος της σεζόν, καθώς θέλει μια δεύτερη ευκαιρία για να πείσει τον προπονητή των ερυθρολεύκων Μάρκο Σίλβα.
Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός που αγωνίστηκε πέρσι στον Αστέρα Τρίπολης (27 συμμετοχές-4 γκολ) και πάλι ως δανεικός από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό έναντι ενός ποσού κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ. Αν και στην Ελλάδα έγινε λόγος ότι το κόστος μεταγραφής του ταχύτατου ακραίου επιθετικού ήταν στις 500 χιλιάδες ευρώ, Μέσα Ενημέρωσης της Γερμανίας αποκάλυψαν ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος ξόδεψε πολύ περισσότερα για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.
 
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν έπεισε τον Μάρκο Σίλβα στο εξάμηνο παρουσίας του στο «Ρέντη» (δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος ή Champions League, παρά μόνο μερικά λεπτά σε αγώνα κυπέλλου) και τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι εμφανίσεις του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την χρηματιστηριακή του αξία. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μεταγραφή δεν θα πέσουν κάτω από τις 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ στο ενδεχόμενο που ο ΑΠΟΕΛ επιχειρήσει ανανέωση δανεισμού, θα πρέπει να κάνει υπομονή ώστε να τελειώσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Πειραιώς και να περιμένει την απόφαση του Μάρκο Σίλβα για το μέλλον του Γιαννιώτα.
 
Υ.Γ. Ο Γιαννιώτας κάνει πολύ καλά όσα επιβάλλεται από έναν ακραίο επιθετικό. Σκοράρει, δίνει ασίστ, μαρκάρει σαν τρελός όταν χάνει την μπάλα, είναι γρήγορος και πατά περιοχή. Αρνητικό του είναι η συμπεριφορά που επιδεικνύει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πολλές φορές προκαλεί υπερβολικά αντιπάλους ποδοσφαιριστές και την εξέδρα παρασυρόμενος από το πάθος του. 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League