Σπουδαίοι Ρώσοι νικητές στο Τρίαθλο της Πάφου

Με νικητές του επαγγελματίες Ρώσους τριαθλητές Andrey Bryukhankov στους άνδρες και Anastasiya Polyanskaya στις γυναίκες διεξήχθη την Κυριακή (24/4) το 4ο διεθνές Pafos Triathlon που συνδιοργανώθηκε από την Bikin’ Events Cyprus και τον Δήμο της Πάφου με τη χορηγία του ΚΟΤ. Επίκεντρο του αγώνα ήταν η τοποθεσία Δημοτικά Μπάνια στην Κάτω Πάφο. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών  από τις 8:00 το πρωί, πρώτα με κολύμπι, μετά ποδήλατο έως τη Γεροσκήπου και στη συνέχεια τρέξιμο πλάι στη θάλασσα.
 
Ο νικητής διένυσε την Ολυμπιακή απόσταση (1500μ κολύμβηση, 40χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο) σε 1 ώρα 57 δεύτερα και 34 δεύτερα. Δεύτερος ήταν ο Andrey Moissenko και τρίτος Kjell Magnus Antonsen με τέταρτο τον Neil Ferguson. H νικήτρια χρειάστηκε σε 2 ώρες 19 λεπτά και 53 δεύτερα. Δεύτερη η Γιώτα Χαπούπη και τρίτη η Mary Groves. Πρώτοι στο Ομαδικό της Ολυμπιακής απόστασης οι Crazy Norwegians.
 
Στο Σπριντ (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασία και 5χλμ τρέξιμο). πρώτος ήταν ο Simon Brierley σε 1.02:52 και πρώτη στις γυναίκες η Louise Fergusson σε 1.30:32.

Στο ομαδικό του Σπριντ, στους άνδρες κέρδισε η ομάδα Δίκυκλο, στις γυναίκες η Destael και στη Μικτή κατηγορία η Ride Easy 1.

Συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές, 90 μεμονωμένοι και άλλοι σε 23 ομάδες δύο ή τριών ατόμων. Τις απονομές έκανε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνας, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Χρύσανθος Σαββίδης, ο κ. Στέλιος Στυλιανου του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και ο κ. Οδυσσέας Πατσαλίδης του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας . Ήδη υπάρχουν σχεδιασμοί για ένα αισθητά αναβαθμισμένο Pafos Triathlon το 2017 που θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις της Πάφου στο πλαίσιο της πολιτιστικής πρωτεύουσας.
 
Χορηγοί του αγώνα ήταν επίσης η Ελληνική Τράπεζα, η ασφαλιστική Atlantic, τα Thanos Hotels, η Head, τα καταστήματα Μαύρος και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, υποστηρικτές ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Γεροσκήπου ενώ συνεργάστηκαν η Bikin’Cyprus Adventures, το 3D Functional Training Studio, το Cyprus Active Life, το Σώμα Προσκόπων Κύπρου και οι «Σταυραετοί». Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά αποτελέσματα στο
www.cyclingcy.com και στο facebook.com/PafosTriathlon.
 

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας