Σπουδαίοι Ρώσοι νικητές στο Τρίαθλο της Πάφου

Με νικητές του επαγγελματίες Ρώσους τριαθλητές Andrey Bryukhankov στους άνδρες και Anastasiya Polyanskaya στις γυναίκες διεξήχθη την Κυριακή (24/4) το 4ο διεθνές Pafos Triathlon που συνδιοργανώθηκε από την Bikin’ Events Cyprus και τον Δήμο της Πάφου με τη χορηγία του ΚΟΤ. Επίκεντρο του αγώνα ήταν η τοποθεσία Δημοτικά Μπάνια στην Κάτω Πάφο. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών  από τις 8:00 το πρωί, πρώτα με κολύμπι, μετά ποδήλατο έως τη Γεροσκήπου και στη συνέχεια τρέξιμο πλάι στη θάλασσα.
 
Ο νικητής διένυσε την Ολυμπιακή απόσταση (1500μ κολύμβηση, 40χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο) σε 1 ώρα 57 δεύτερα και 34 δεύτερα. Δεύτερος ήταν ο Andrey Moissenko και τρίτος Kjell Magnus Antonsen με τέταρτο τον Neil Ferguson. H νικήτρια χρειάστηκε σε 2 ώρες 19 λεπτά και 53 δεύτερα. Δεύτερη η Γιώτα Χαπούπη και τρίτη η Mary Groves. Πρώτοι στο Ομαδικό της Ολυμπιακής απόστασης οι Crazy Norwegians.
 
Στο Σπριντ (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασία και 5χλμ τρέξιμο). πρώτος ήταν ο Simon Brierley σε 1.02:52 και πρώτη στις γυναίκες η Louise Fergusson σε 1.30:32.

Στο ομαδικό του Σπριντ, στους άνδρες κέρδισε η ομάδα Δίκυκλο, στις γυναίκες η Destael και στη Μικτή κατηγορία η Ride Easy 1.

Συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές, 90 μεμονωμένοι και άλλοι σε 23 ομάδες δύο ή τριών ατόμων. Τις απονομές έκανε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνας, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Χρύσανθος Σαββίδης, ο κ. Στέλιος Στυλιανου του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και ο κ. Οδυσσέας Πατσαλίδης του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας . Ήδη υπάρχουν σχεδιασμοί για ένα αισθητά αναβαθμισμένο Pafos Triathlon το 2017 που θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις της Πάφου στο πλαίσιο της πολιτιστικής πρωτεύουσας.
 
Χορηγοί του αγώνα ήταν επίσης η Ελληνική Τράπεζα, η ασφαλιστική Atlantic, τα Thanos Hotels, η Head, τα καταστήματα Μαύρος και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, υποστηρικτές ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Γεροσκήπου ενώ συνεργάστηκαν η Bikin’Cyprus Adventures, το 3D Functional Training Studio, το Cyprus Active Life, το Σώμα Προσκόπων Κύπρου και οι «Σταυραετοί». Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά αποτελέσματα στο
www.cyclingcy.com και στο facebook.com/PafosTriathlon.
 

Δειτε Επισης

Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι