Πιθανότερο σενάριο η κλήρωση για το γήπεδο του τελικού

Απορημένοι με την στάση της Αστυνομίας, η οποία ενημέρωσε πως σε περίπτωση που ο τελικός κυπέλλου διεξαχθεί στο ΓΣΖ οι δύο φιναλίστ θα έχουν στη διάθεση τους από περίπου 3500 χιλιάδες μόνο, δήλωσαν οι πρόεδροι Απόλλωνα και Ομόνοιας.
 
Οι διοικητικοί ηγέτες των δύο ομάδων ζήτησαν παράταση μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ώστε να διαβουλευτούν με την Αστυνομία και μεταξύ τους και εφόσον η Αστυνομία εμμένει στη θέση της για λόγους ασφαλείας, το πιθανότερο σενάριο για την έδρα του τελικού κυπέλλου της 18ης Μαΐου είναι η κλήρωση μεταξύ ΓΣΠ και Τσιρείου.
 
Δηλώσεις Δώρου Σεραφείμ
«Η νέα σύσκεψη μεταφέρεται αύριο στις 11:00, η αστυνομία με επιστολή της ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να αστυνομεύσει τον αγώνα όπως είναι προκαθορισμένη η χωρητικότητα του γηπέδου και λόγω της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Μας είπαν γύρω στις 3500 χιλιάδες και αποφασίσαμε από κοινού με τον Απόλλωνα ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα να πάρουμε αυτή την απόφαση.  Αλλάζει το πλάνο μας με αυτό των αριθμών εισιτηρίων, πρέπει να το μελετήσουμε και να μιλήσουμε και εμείς με την αστυνομία».
 
Δηλώσεις Νίκου Κίρζη
 «Διερωτόμαστε και οι δυο πως διεξάχθηκε αγώνας ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, με αρκετό κόσμο στις εξέδρες και ειδικά στην δυτική που είναι το πρόβλημα, και δεν είχε κανένα πρόβλημα ή καμία ένσταση η Αστυνομία. Υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυο ομάδες σε τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ. Εδώ και ένα χρόνο, υπάρχουν τα έργα στο ΓΣΖ και διερωτόμαστε πως ήρθε η επιστολή σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν την σύσκεψη του τελικού. Είναι ξεκάθαρο και θα πάμε με αυτό που λέει η προκήρυξη για το γήπεδο του τελικού »

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League