Χαφέζ: Η Ομόνοια ενδιαφέρθηκε για ανανέωση του συμβολαίου μου»

Αφοσιωμένος στην προσπάθεια της Ομόνοιας για κατάκτηση του κυπέλλου και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου δήλωσε ο Καρίμ Χαφέζ.
 
Ο Αιγύπτιος ακραίος αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του τριφυλλιού από τη Λιρς μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του ανέφερε σχετικά με το μέλλον του: "Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο το πως θα τα δώσουμε όλα με την ομάδα για να κερδίσουμε το κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Έχω συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Lierse. Η Ομόνοια εξέφρασε ενδιαφέρον για ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά όπως έχω πει, τώρα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τελειώσει θετικά η χρονιά και μετά θα δούμε τι θα γίνει".
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αλ Αχλί, ο νεαρός αριστερός μπακ επεσήμανε πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση και ότι ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο.
 
Για την προοπτική της Εθνικής Αιγύπτου: "Ίσως επειδή το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι γνωστό στην Αίγυπτο και αυτό σίγουρα είναι κατά μου στο να πάρω κλήση αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι την επιλογή του προπονητή και είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα θα έχω την ευκαιρία μου".
 
Για την εμπειρία της Κύπρου: "Μέχρι στιγμής είναι μια πολύ καλή εμπειρία στην Κύπρο και νιώθω ότι με αγαπάνε οι συμπαίκτες μου και ο σύλλογος αλλά κυρίως ο κόσμος. Η Ομόνοια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα εδώ και έχει τεράστια βάση φιλάθλων και το να παίζω για να τους κάνω χαρούμενος, μου δίνει χαρά κ' εμένα".

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League