Χαφέζ: Η Ομόνοια ενδιαφέρθηκε για ανανέωση του συμβολαίου μου»

Αφοσιωμένος στην προσπάθεια της Ομόνοιας για κατάκτηση του κυπέλλου και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου δήλωσε ο Καρίμ Χαφέζ.
 
Ο Αιγύπτιος ακραίος αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του τριφυλλιού από τη Λιρς μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του ανέφερε σχετικά με το μέλλον του: "Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο το πως θα τα δώσουμε όλα με την ομάδα για να κερδίσουμε το κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Έχω συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Lierse. Η Ομόνοια εξέφρασε ενδιαφέρον για ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά όπως έχω πει, τώρα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τελειώσει θετικά η χρονιά και μετά θα δούμε τι θα γίνει".
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αλ Αχλί, ο νεαρός αριστερός μπακ επεσήμανε πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση και ότι ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο.
 
Για την προοπτική της Εθνικής Αιγύπτου: "Ίσως επειδή το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι γνωστό στην Αίγυπτο και αυτό σίγουρα είναι κατά μου στο να πάρω κλήση αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι την επιλογή του προπονητή και είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα θα έχω την ευκαιρία μου".
 
Για την εμπειρία της Κύπρου: "Μέχρι στιγμής είναι μια πολύ καλή εμπειρία στην Κύπρο και νιώθω ότι με αγαπάνε οι συμπαίκτες μου και ο σύλλογος αλλά κυρίως ο κόσμος. Η Ομόνοια είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα εδώ και έχει τεράστια βάση φιλάθλων και το να παίζω για να τους κάνω χαρούμενος, μου δίνει χαρά κ' εμένα".

Δειτε Επισης

Σύσκεψη στην ΚΟΠ για Πρωτάθλημα Γυναικών και Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα Κοριτσιών
Αυτοί είναι οι 26 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική για τα ματς με Βουλγαρία και Ρουμανία
Μπλόκο από τα γήπεδα για τρία χρόνια σε 29χρονο για επεισόδια στο Ανόρθωση-Καρμιώτισσα το... 2022
Κύπρια τραγουδίστρια θα δώσει ρυθμό στον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο
Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Μάμας, μπαίνει χρήμα στα ταμεία της ομάδας
Τα μέτρα της Αστυνομίας για τον τελικό κυπέλλου
Η κλήση της Εθνικής για τους αγώνες με Βουλγαρία και τη Ρουμανία
Στην τελική φάση του EURO U-19 ο Μενέλαος Αντωνίου
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Ζητούν αναβάθμιση των σταδίων τους Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Εθνικός-«Η πολιτεία να βρει τη λύση»