Στο Τσίρειο ο τελικός κυπέλλου

Το 74ο κύπελλο Κύπρου μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας  θα διεξαχθεί στο Τσίρειο, όπως προέκυψε μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ. Στην συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης έγινε κλήρωση μεταξύ ΓΣΠ και Τσιρείου, καθώς η ΚΟΠ δεν ήταν θετική στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο ΓΣΖ με μειωμένο αριθμό φιλάθλων. 
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online σας είχε ενημερώσει πριν από την έναρξη της συνεδρίας ότι πολύ δύσκολα θα είχε αποφευχθεί η κλήρωση για την έδρα του τελικού της 18ης Μαΐου (Διαβάστε: Δύσκολα θα αποφευχθεί η κλήρωση)
 
H ανακοίνωση της ΚΟΠ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στη σημερινή του συνεδρία, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί με το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola και έχοντας ενώπιον του  την επιστολή της αστυνομίας σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση που ο τελικός γινόταν στο ΓΣΖ θα εκδιδόταν μειωμένος αριθμός εισιτηρίων, αποφάσισε να προχωρήσει σε κλήρωση μεταξύ των Σταδίων ΓΣΠ και Τσιρείου για επιλογή του Σταδίου που θα φιλοξενήσει τον τελικό.

Από την κλήρωση, προέκυψε πως ο τελικός του Κυπέλλου Coca - Cola μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα στις 18 Μαϊου θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.  

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν τη Δυτική Κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την Ανατολική.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα