Προτιμούν ΓΣΖ Απόλλωνας και Ομόνοια

Το ΓΣΖ ως έδρα του τελικού κυπέλλου coca-cola προτιμούν οι διοικήσεις του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, έστω και αν έχουν στη διάθεση τους περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
 
Θυμίζουμε πως η Αστυνομία ενημέρωσε τα διαγωνιζόμενα σωματεία πως θα έχουν στη διάθεση τους μόνο 3200 εισιτήρια το καθένα σε περίπτωση που ο αγώνας της 18ης Μαΐου πραγματοποιηθεί στο στάδιο της Λάρνακας για λόγους ασφαλείας, καθώς στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν πέτρες λόγω της ανέγερσης του ιδιόκτητου γηπέδου της ΑΕΚ.
 
Απόλλωνας και Ομόνοια εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους με αυτή την εξέλιξη και δήλωσαν απορημένοι αφού πριν μερικές βδομάδες είχε διεξαχθεί στο ΓΣΖ παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ και οι εξέδρες ήταν κατάμεστες.
 
Η επιθυμία των δύο φιναλίστ να παίξουν στο ΓΣΖ θα μεταφερθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, η οποία θα συνεδριάσει το απόγευμα (18:00) της Μεγάλης Τριτης, οπόταν και αναμένονται εξελίξεις. Η Ομοσπονδία εμφανίζεται αντίθετη στο να διεξαχθεί η αναμέτρηση στη Λάρνακα με μειωμένο αριθμό φιλάθλων.
 
Η θέση της ΚΟΠ
Το θέμα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.
 
Στη σημερινή σύσκεψη στην παρουσία Προέδρων και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά και νεότερα θα προκύψουν μετά από τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
 
«Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Μετά την επιστολή της αστυνομίας όπου έγιναν γνωστές οι θέσεις της για διεξαγωγή του τελικού στο Στάδιο ΓΣΖ, το θέμα θα τεθεί ενώπιον της σημερινής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου και από τη στιγμή που υπάρχει και η πίεση του χρόνου, πολύ πιθανόν αύριο να γίνει νέα σύσκεψη», ανέφερε ενώπιον της σημερινής σύσκεψης ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς.
 
Σημειώνεται ότι οι διαγωνιζόμενες ομάδες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας τοποθετήθηκαν για διεξαγωγή του τελικού στο Στάδιο ΓΣΖ.
 
Όπως έγινε γνωστό από χθες η αστυνομία ενημέρωσε γραπτώς την ΚΟΠ πως η χωρητικότητα της Δυτικής Κερκίδας του Σταδίου ΓΣΖ, σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στο Στάδιο της Λάρνακας, θα μειωθεί σημαντικά για λόγους ασφαλείας, λόγω των έργων που γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα