Επαναφέρουν θέμα Μαρτίνες-ΑΠΟΕΛ στην Ελλάδα

Παρά την επίσημη διάψευση από πλευράς ΑΠΟΕΛ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον απόκτησης του Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ανόρθωση, στην Ελλάδα συνεχίζουν να γράφουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στα υπόψην τους τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.
 
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται μάλιστα λόγος ότι δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία για ανανέωση δανεισμού του Γιάννη Γιαννιώτα.
 
Διαβάστε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr
Στον ΑΠΟΕΛ επιχείρησαν ήδη αρκετές φορές να... σφραγίσουν την παραμονή του Γιαννιώτα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ένας νέος δανεισμός του από τον Ολυμπιακό ίσως να ήταν η... φόρμουλα που θα έδινε την λύση, όμως ο διεθνής εξτρέμ παρουσιάζεται ανυποχώρητος.
 
Σε τουλάχιστον τρεις περιστάσεις έχει ξεκαθαρίσει προς τους ανθρώπους του κυπριακού συλλόγου πως θέλει να παλέψει ξανά για μία θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Μία άλλη παράμετρος όμως είναι οι δηλώσεις Κοντονή για το τι θα προβλέπει ο αθλητικός Νόμος ως προς το σκέλος των δανεικών.
 
Σε μία τέτοια περίπτωση στον ΑΠΟΕΛ έχουν... κυκλώσει για την λίστα τους τουλάχιστον 3-4 ονόματα από το ερυθρόλευκο ρόστερ. Ένα εξ αυτών φέρεται να είναι του Μαρτίνες... Και αυτό διότι θα είναι πιο εύκολο και εφικτό να προχωρήσει σε έναν δανεισμό παίκτη των Πειραιωτών που δεν θα υπολογίζεται.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα