«Αυτοκτόνησε» η Τότεναμ, αγκαλιά με τον τίτλο η Λέστερ

H Λέστερ έχοντας πάρει τη νίκη με 4-0 επί της Σουόνσι αύξησε τη διαφορά της από την Τότεναμ στους 8 βαθμούς και περίμενε το ματς των «πετεινών» με την Γουέστ Μπρομ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν προκειμένου να γνωρίζει πόσους βαθμούς θα κυνηγάει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.
  
Στην Τότεναμ γνώριζαν πως η απώλεια βαθμών θα κόστιζε και το πιο πιθανό ότι το όνειρο για πρωτάθλημα θα έφευγε μακριά, αλλά δεν τα κατάφεραν. Με το 1-1 δεν πέταξαν μόνο δύο βαθμούς, πέταξαν όπως όλα δείχνουν και την ευκαιρία για να πάρουν τον τίτλο στα σκουπίδια.

Μπορεί να πράγματα να ξεκίνησαν πολύ καλά για την Τότεναμ, όταν και στο 33΄ ο Ντόσον έβαλε το αυτογκόλ, ύστερα από φάουλ του Έρικσεν, για το 1-0 των Λονδρέζων όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Τότεναμ έχανε τις ευκαιρίες, τα δοκάρια την σταμάταγαν και έτσι το πλήρωσε. Στο 73΄ μετά από λάθος του Γιορίς ο Ντόσον ισοφάρισε το αυτογκόλ που έβαλε, αυτή τη φορά με κεφαλιά και ταυτόχρονα έβαζε την ομάδα του Ποκετίνο να τρέχει και να μην φτάνει.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, δίχως να τα καταφέρνουν, αλλά τη ζημιά την έκαναν.

Πλέον με τρεις αγωνιστικές να απομένουν και την Λέστερ να βρίσκεται στο +7 η ομάδα του Ρανιέρι κρατάει με το ένα χέρι την κούπα και μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει το πρωτάθλημα.
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μια καταστροφική σεζόν που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ
Προφορική συμφωνία Αντσελότι με ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας
Λουίς Ενρίκε: Η Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει να κατακτήσει το Champions League
Κατέθεσε η ψυχίατρός του Μαραντόνα στη δίκη για τον θάνατό του-«Έκανα ότι μπορούσα»
Δέκα αγγλικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά
Τελειώνει και επίσημα από Λεβερκούζεν και αναλαμβάνει Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο
Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!