Ντέρμπι τίτλου στους 28 βαθμούς κελσίου

Το έχουμε πει και γράψει αρκετές φορές. Το σημερινό σχόλιο του Πέδρο Εμάνουελ, ήταν απλά άλλη μια κραυγή απόγνωσης, αλλά δεν ακούει κανείς. Το να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές η ώρα 16:00 το απόγευμα και σε καιρικές συνθήκες της Κύπρου, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
 
Επηρεάζει την απόδοση τους, αυξάνονται οι τραυματισμοί. Προσθέστε σε αυτό το πόσο ταλαιπωρείται ο κόσμος στις κερκίδες, αλλά και το ότι αρκετός κόσμος που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο, δεν μπορεί λόγω του ότι εργάζεται εκείνη την ώρα.
 
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αύριο το απόγευμα (16:00 αρχίζει ο αγώνας) η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς κελσίου.
 
Καλούνται όσοι θα πάνε στο γήπεδο να έχουν μαζί τους νερό. Θα είναι ιδιαίτερα καυτό αυτό το ντέρμπι τίτλου.   

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο