«Είναι ήρωες οι ποδοσφαιριστές » (Δηλώσεις Λάρκου)

Έντονα προβληματισμένος και ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Πέδρο Εμάνουελ για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Ανόρθωσης.
 
Αναλυτικά:
 
«Δώσαμε τέσσερα παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Σήμερα δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο και θα εξηγήσω γιατί. Επειδή αν θέλουμε να μιλούμε για ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό και το θέμα της ώρας. Μου αρέσει να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και γεμάτα στάδια. Σήμερα δεν είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ούτε γεμάτο γήπεδο. Μετά από 11 μήνες δουλειάς και μετά από όλα αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε, έρχονται και βάζουν το παιχνίδι έτσι ώρα. Οι παίκτες είναι ήρωες,. Είναι ασυνήθιστο να αγωνιστούν οι παίκτες. Δεν ρωτάνε κανένα για αυτό το φαινόμενο που γίνεται το τελευταίο διάστημα. Οι θερμοκρασίες στη Κύπρο είναι ιδιαίτερα υψηλές,. Στατιστικά το 30% των τραυματισμών έρχεται μετά τον Φεβρουάριο και αυτό προέρχεται από την κούραση αλλά και από τις συνθήκες που αγωνίζονται».
 
 
Ο τεχνικός της Ανόρθωσης Νεόφυτος Λάρκου σημείωσε πως δεν έχει παράπονο από τη προσπάθεια των παικτών του και πρόσθεσε πως θα μπορούσε να αποφευχθεί το γκολ που σημείωσε ο Απόλλωνας.
 
«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έκαναν μια σημαντική προσπάθεια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Για να κερδίσεις, πρέπει να σημειώσεις τουλάχιστον ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε, αλλά δεν το κάναμε. Πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Καλό Πάσχα σε όλους».  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα