Ράβει ευρωπαϊκό κοστούμι ο Απόλλωνας (video, photos)

Μετά το ισόπαλο 1-1 μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, παραμένει η διαφορά των 5 βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες, με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
 
Το παιχνίδι:
Παιχνίδι με πολύ αργό ρυθμό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δείχνουν επηρεασμένοι και από τη ζέστη στη Λάρνακα. Πολλά τα λάθη κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής με μόλις δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, η μια εκ των οποίων έγινε γκολ. Η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μαρτίνες έδωσε στον Τζανακάκη που με δυνατό σουτ νίκησε τον Βάλε που άγγιξε τη μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα του.
 
 
 
 
 
Ο Απόλλωνα προσπάθησε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε καλή στιγμή με τον Τουράμ, η καρφωτή κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στον Κόπριβετς, ενώ ο Χόλγκερσον απομάκρυνε στη συνέχεια.
 


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλύτερα, με τον Παπουλή να παίρνει τη μπάλα από τον Τουράμ στο 47΄ να επιχειρεί το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έδιωξε σε κόρνερ. Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων με τον Κουλούρη να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βάλε.

 

Ο καλός ρυθμός τους δευτέρου μέρους συνεχίστηκε και στο 54ο λεπτό ο Βίκτορ με κεφαλιά ανάγκασε τον Βάλε σε μεγάλη απόκρουση ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει και πάλι σωτήρια για την ομάδα του. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου ήταν ανεβασμένη στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 70ο λεπτό η αλλαγή του Πέδρο Εμάνουελ, ο Στογιάνοβιτς, με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Κόπριβετς και έφερε το ματς στα ίσα.

 

 
Ανοιχτό το ματς στα λεπτά που ακολούθησαν με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε και τους τρεις βαθμούς. Η κούραση των παικτών σε συνδυασμό με τις πολλές διακοπές δεν επέτρεψαν για κάτι το αξιόλογο μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
Ταυτότητα αγώνα:
 
Ανόρθωση: Κόπριβετς, Χόλγκερσον, Σβεχλέν, Γκάμπριελ, Τζανακάκης, Ζοάο Βίκτορ, Μαϊσουράτζε, Ορλάντι, Κουλούρης (75' Πελέ), Μαρτίνες (87' Kάλβο), Εντλοβού (56' Ίσμα)
 
Απόλλων: Βάλε, Φρέιρε, Αγγελή, Στυλιανού, Βασιλείου (77' Γουίλερ), Σακέτι, Χάμπος (56' Στογιάνοβιτς), Ντα Σίλβα, Ζοάο Πέδρο, Παπουλής, Τουράμ
 
Κίτρινες: - / Σακέτι, Στυλιανού  
 
Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
 
- Οπαδός του Απόλλωνα λιποθύμησε  στη κερκίδα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα