Ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία ο Εθνικός (video)

Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία ο Εθνικός, ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Πιντσέλι επικράτησε με 2-1 της Δόξας και πλέον αναπνέει καλύτερα ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα της Άχνας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ισοβαθμεί με την Πάφος στους 35 βαθμούς και ελπίζει ότι θα συνεχίσει το σερί παραμονής του στην Α’ κατηγορία για άλλη μία χρονιά. Η Δόξα έχει συγκομιδή 40 βαθμών.
 

 
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.
 

 

 

 
Με την πλάτη στον τοίχο, ο Εθνικός μπήκε με περισσότερες απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο επιζητώντας τη νίκη που θα της έδινε το προβάδισμα. Παρά την υπεροχή της ομάδας της Άχνας, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Νέγκρι.
 
Το έπραξε όμως στα αρχικά στάδια του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52’ όταν μετά από σέντρα του Κότο Παγιές, ο Πιντσέλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Νέγκρι να δείχνει αδυναμία να αντιδράσει και έτσι έγινε το 1-0.
 
Ο Βραζιλιάνος πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του και συνάμα της ομάδας του, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα 2-0. Αυτό ήταν το όγδοο φετινό τέρμα του Πιντσέλι ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Εθνικού.
 

 

 
Από εκεί και πέρα, είχαμε αλλαγή στα αριθμητικά δεδομένα των παικτών. Στο 62’ ο Ντε Βράις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 67’ με δέκα έμεινε και η Δόξα λόγω δεύτερης κίτρινης που δέχθηκε ο Ενινφούλ.
 
Η εξέλιξη αυτή έριξε τους ρυθμούς του αγώνα και κατά συνέπεια οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με την Δόξα απλά να μειώνει σε 2-1 στο 90+3' με τον Αγκινάλντο.
  

 

 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
90+3' Αγκινάλντο / 52', 57' Πιντσέλι
Κίτρινες:  Κυριάκου (2η)/ Καρλίτος
Κόκκινες: 62' Ντε Βράις (δεύτερη κίτρινη) / 67' Ενινφούλ (δεύτερη κίτρινη)
Δόξα (Λ.Χατζηλούκας): Νέγκρι, Παουλίνιο (58΄ Λόπες), Δημητρίου (81΄ Γουίλσον), Περέιρα, Ρεδόντο, Καρλίτος, Εντμάρ, Λεόν, Φοφάνα, Ενινφούλ, Αγκουινάλντο
Εθνικός (Ντ.Ντόνσιτς): Μπογκαντίνοφ, Έβερτον, Ιάκομπ, Πιντσέλι (86΄ Πουτζιουρής), Αραμπάλ, Παγές  (90+2΄ Ντε Πάουλα), Ντε Βρίσε, Χατζηβασίλης, Σ.Γκριγκαλασβίλι (46΄ Μπαραμπάτζε), Ατάντα, Κυριάκου

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα