«Τελικός το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ»

8η στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι το ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο ΓΣΠ. Ο προπονητής μας Thomas Christiansen, καθώς και ο Jorge Larena έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Μεγάλη Πέμπτη 28/04, 16:00).
 
«Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση, είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και μοναδική μας επιδίωξη είναι να πάμε στην Λευκωσία και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, εάν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο.
 
Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, μετά το αυριανό ντέρμπι θα απομένουν μόνο δύο παιχνίδια και έτσι εφόσον δεν μειώσουμε την διαφορά από το ΑΠΟΕΛ σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Έχουν απομείνει μόνο δύο εκτός έδρας παιχνίδια, το αυριανό με το ΑΠΟΕΛ για μας είναι ένας τελικός. Κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη από τον κάθε φίλαθλο της ομάδας, να στηρίξει την ομάδα, το αξίζει και η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές. Τους περιμένουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και στο αυριανό ντέρμπι», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.
«Είναι τελικός για μας. Η τελευταία ευκαιρία που έχουμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί με νίκη το ΑΠΟΕΛ κατακτά αυτό το πρωτάθλημα. Όμως θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όπως πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε περισσότερο από το 100% των δυνάμεων μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, είναι όμως η τελευταία μας ευκαιρία και χρειαζόμαστε πάρα πολύ την βοήθεια του κόσμου», δήλωσε ο Ισπανός μέσος. 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα