Στις 18:30 θα αρχίσει ο τελικός (από 6038 εισιτήρια η κάθε ομάδα)

Σε σημερινή σύσκεψη στα Γραφεία της ΚΟΠ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola που θα γίνει στις 18 του Μαίου στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Απόλλωνας και της Ομόνοιας.

Μεταξύ άλλων, λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

-Ο τελικός θα αρχίσει στις 18:30 αφού λόγω διεξαγωγής του τελικού του Europa League την ίδια μέρα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, δεν μπορεί να αρχίσει αργότερα.

-Οι δύο ομάδες θα πάρουν για προπώληση από 6038 εισιτήρια. Την ημέρα του αγώνα δεν θα ανοίξουν ταμεία στο Στάδιο για πώληση εισιτηρίων. 

-Όλα τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ.

-Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την Ανατολική κερκίδα. 

-Οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30. 

-Το Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ θα εκδόσει το επίσημο περιοδικό του τελικού το οποίο θα παραχωρηθεί στις δύο ομάδες για να το διαθέσουν όπως επιθυμούν. 

-Δεν θα ισχύσει καμιά υφιστάμενη κάρτα ελεύθερης εισόδου στο Στάδιο για τον τελικό. 

-Θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση για τα ΜΜΕ για το πως μπορούν να εξασφαλίσουν διαπίστευση για τον τελικό. 

-Την Πέμπτη 5 Μαϊου θα γίνει νέα διευρυμένη σύσκεψη στο Τσίρειο Στάδιο για συζήτηση όλων των θεμάτων που αφορούν τη διεξαγωγή του τελικού.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη