Στέψη ή παράταση στην αγωνία

Η πιο κρίσιμη ώρα του φετινού πρωταθλήματος έφτασε. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς το απόγευμα (16:00) της Μεγάλης Πέμπτης στο ΓΣΠ στο καθοριστικότερο παιχνίδι πρωταθλήματος.
 
Ο ΑΠΟΕΛ με την συμπαράσταση σχεδόν 15 χιλιάδων φίλων του θέλει να κερδίσει την ΑΕΚ για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα μετά από τρία χρόνια για να στεφθεί πρωταθλητής τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, 25η στην ιστορία του και 7η την τελευταία 10ετία.
 
Ο Γιώργος Κωστή δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τόμας ντε Βινσέντι, Βινίσιους και στον τραυματία Εφραίμ. Θέση στο μεσαία γραμμή, πλάι στον Αρτυματά θα πάρει πιθανότατα ο Αμορίν.
 
Ο Πάρντο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μιλάνοφ (δεξιά), Αλεξάνδρου (αριστερά), Μετκή-Καρλάο (κεντρικό δίδυμο).
Βάντερ, Γιαννιωτας και Σωτηρίου έχουν «κλειδωμένη» θέση στο αρχικό σχήμα με τους Στίλιτς, Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδ να διεκδικούν φανέλα βασικού.
 
Η ΑΕΚ εκστρατεύει στη Λευκωσία με μοναδικό απόντα τον Μουρίγιο και αποφασιστικότητα για διπλό, ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος.
 
Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, Χαραλάμπους (αριστερά), Ορτίθ (δεξιά), Καταλά-Μοϊσόφ (αμυντικό δίδυμο), Μπόλιεβιτς ανασταλτικό μέσο, Λαρένα-Τομάς εσωτερικούς μέσους και Τέτε-Τριτσκόφσκι-Άλβες θα παρατάξει ο Τόμας Κρίστιανσεν. 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα