ΑΕΚ: Κράτησε (και) Τριτσκόφσκι!

Μετά τον Νταβίδ Καταλά η ΑΕΚ έκλεισε επιτυχώς ακόμη ένα ανοικτό κεφάλαιο αναφορικά με το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την παραμονή και του Ιβάν Τριτσκόφσκι.
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ivan Trickovski στην ομάδα μας και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2016/17). Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη συμφωνία παραμονής του στους Λαρνακείς ο Σκοπιανός επιθετικός τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ μου πρόσφερε τα πάντα, ο σεβασμός και ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν όλοι στην ομάδα από την πρώτη μέρα που αγωνίζομαι σε αυτή είναι μία τρανή απόδειξη πόσο πολύ ήθελαν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Εκτιμώ απεριόριστα την στάση όλων. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπου θα παίζουμε στην νέα μας έδρα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πρώτα στην Ευρώπη γιατί το αξίζει η ομάδα και μετά να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τρόπαια στην Κύπρο».  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»