«Κλειστός στον ΑΠΟΕΛ»

Ό,τι στην Κύπρο κυκλοφορεί υπό μορφή φήμης (πιο έντονης από χθες, ομολογουμένως), θεωρείται τελειωμένη υπόθεση στη Δανία: ο Τόμας Κρίστιανσεν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η “Ekstra Bladet” με σημερινό της δημοσίευμα, το οποίο τιτλοφορείται: «Ο Δανός επιτυχημένος τεχνικός σταματά και αναλαμβάνει σύλλογο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τόμας Κρίστιανσεν τελειώνει από προπονητής της ΑΕΚ και επόμενος σταθμός του είναι ο ΑΠΟΕΛ».
Στο δημοσίευμα γίνεται μνεία της σημερινής ανακοίνωσης των Λαρνακέων για άμεσο τερματισμό της συνεργασίας με τον 42χρονο προπονητή και αναφέρεται συγκεκριμένα: «Σύμφωνα με φήμες στα κυπριακά Μ.Μ.Ε. και δημοσιογραφικές πηγές της Ekstra Bladet με μεγάλη εκ των έσω γνώση του πρωταθλήματος ο Τόμας Κρίστιανσεν θα παρουσιαστεί αυτό το Σαββατοκύριακο ως ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τώρα καθοδηγείται από τον υπηρεσιακό τεχνικό Γιώργο Κωστή».
Στο τέλος του κειμένου πάντως υπογραμμίζεται ότι παρά τις προσπάθειες της εφημερίδας δεν κατέστη δυνατό να αποσπαστεί κάποιο σχόλιο από τον Κρίστιανσεν. Σε κάθε περίπτωση θα αποτελεί τεράστια έκπληξη, αν επαληθευτεί το σενάριο των Δανών και ο ΑΠΟΕΛ προχωρήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα στην πρόσληψη-παρουσίαση του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ.  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»