Ανόρθωση: Λαΐφης ως το 2019!

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της τρέχουσας περιόδου και ουσιαστικά μετά τον εκμηδενισμό των ελπίδων της για έξοδο στην Ευρώπη η Ανόρθωση προχώρησε στην πρώτη σημαντική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν επεκτείνοντας ως το 2019 το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Λαΐφη.
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνο Λαΐφη! Το νέο, αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο με τον Κωνσταντίνο, έχει διάρκεια μέχρι το 2019.
Οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας δεν κράτησαν πολύ, αφού ήταν κοινή επιθυμία και των δύο μερών.  Ο 22χρονος διεθνής με τα χρώματα της πατρίδας μας αμυντικός, καθιερώθηκε την τελευταία διετία στην εντεκάδα μας, μετρώντας φέτος 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα, έναντι 28 συμμετοχών στην περσινή περίοδο με πέντε γκολ ενεργητικό.
Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή συνέχεια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και φυσικά να πανηγυρίσει τίτλους με τον φοίνικα στο στήθος», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Αμμοχώστου.
Για την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο ο Λαΐφης αποζημιώθηκε με αυξημένες απολαβές, ενώ φημολογείται πως η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 800.000 ευρώ.
  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»