Μιλόγεβιτς: «Θέλαμε μεν, αλλά…»

Παρά την πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και απέδωσε στην τύχη το αποτέλεσμα.
«Θα σταθώ σε δύο σημεία του παιχνιδιού. Το πρώτο είναι η θέληση στην απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλαμε τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν το καταφέραμε», ανέφερε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του ο τεχνικός της Ομόνοιας.
«Το δεύτερο είναι πως συνέβη κάτι παρόμοιο με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με την ΑΕΚ: παραλίγο να ισοφαρίσουμε πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν το κάναμε, σε αντίθεση με ό,τι είχε κάνει τότε η ΑΕΚ. Ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν ήταν η μέρα μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου που δίνουν τα πάντα», συνέχισε ο Σέρβος προπονητής.
«Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και ξέρετε εσείς καλύτερα πως δεν ψάχνω άλλοθι για τις απουσίες. Λυπάμαι για τον κόσμο που ήρθε σήμερα και δεν τους δικαιώσαμε. Γνωρίζουν ότι κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και υποσχέθηκε από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει», κατέληξε ο Μιλόγεβιτς.  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα