Δεν χάνει στο Παφιακό!

Ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή έβαλε στο σακούλι η Πάφος FC, η οποία απέσπασε 1-1 από την ΑΕΛ στο «Παφιακό» επεκτείνοντας σε επτά παιχνίδια το αήττητο σερί της εντός έδρας.
Η ΑΕΛ απείλησε πρώτη (10’ Μέσκα) και άνοιξε το σκορ στο 11’, έπειτα από κούρσα του Σαρδινέρο και πάσα «πάρε-βάλε» στον Πιχ, ο οποίος σκόραρε για όγδοο συναπτό παιχνίδι (σ.σ. ρεκόρ στην τρέχουσα περίοδο).

Η συνέχεια ανήκε στην οικοδέσποινα, η οποία είχε δύο καλές ευκαιρίες (15’ Άλμπα, 30’ Δημοσθένους) και ενδιάμεσα είχε ζητήσει ματαίως πέναλτι σε χέρι του Αντράντε (25’). Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στη φιλοξενούμενη (33’ Αγκάνοβιτς).
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μ’ ένα καλό σουτ του Αγκάνοβιτς που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Κοδίνα (53’), όπως ακριβώς έπραξε και ο Ντεγκρά στο σουτ του Οκόγε (62’). Από την εκτέλεσή του ο Γκρίγκετς, ο οποίος στο 17’ είχε πάρει τη θέση του τραυματία Μαασί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον… μηρό!

Εν συνεχεία το παιχνίδι έχασε σε ρυθμό και ως το φινάλε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα έχασε η φιλοξενούμενη, καθώς στο 81’ ο Πιχ από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοδίνα.
ΠΑΦΟΣ (4-2-3-1): Κοδίνα - Γκόμες, Ματούκου, Αλαμπί, Ιωάννου - Νταμάου, Χμαλάτζε - Δημοσθένους (46’ Αγιβί), ντε Μέλο, Μαασί (17’ Γκρίγκετς) - Άλμπα.
ΑΕΛ (4-2-3-1): Ντεγκρά - Αϊρόσα, Κυριάκου, Αντράντε, Ρομπέρ - Στεπάνοβιτς (57’ Σοάρες), Κουταντέρ - Μέσκα, Αγκάνοβιτς (79’ Οχένε), Σαρδινέρο (88’ Φέλτσερ) - Πιχ.
 

Πάμπος Χριστοδούλου: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δίκαια προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μισό και οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στην ιστορία της ΑΕΛ να βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά. Από δω και πέρα θα δώσω ευκαιρία και σε παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής».

Απόστολος Μακρίδης: «Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη. Είχαμε άγχος και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε, αφού ήταν ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε καλές ευκαιρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και να τον καλέσω να μας συνοδέψει στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό».

  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα