Αψεγάδιαστος με Κεϊτά!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλχασάν Κεϊτά (ένα γκολ, δύο ασίστ) ο Ερμής επικράτησε 3-1 της Δόξας στο «Αμμόχωστος», πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη β’ φάση του πρωταθλήματος και με 36 βαθμούς προσπέρασε την αντίπαλό του στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου.
Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα οι «φτεροπόδαροι» απώλεσαν την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία τους για γκολ (1’ Κείτά), οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» λίγο αργότερα (6’ Αγουινάλδο), ενώ στο 17’ ο γηπεδούχος «φλέρταρε» (Ροσάδο) για ακόμη μια φορά με το 1-0, το οποίο εν τέλει πέτυχε στο 27’, όταν ο Κεϊτά αξιοποίησε πέναλτι που λανθασμένα δόθηκε εις βάρος του Λεονάρντο (σ.σ. στην επίμαχη φάση απομάκρυνε με τον ώμο και όχι με το χέρι).

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Δόξα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φτάσει στην ισοφάριση με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Δημητρίου (45+1).


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 54’ (Κεϊτά, Βασιλόγιαννης) και έφτασαν στο 2-1 με τον Ντίκσον έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Κεϊτά (62’).

Ο Άγγλος επιθετικός είχε χαμένο τετ α τετ στο 81’, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Γκονθάλεθ πήρε εξαιρετική πάσα από τον Κεϊτά κι αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1.
ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Χρυσοστόμου - Μουλαζίμης, Σίργκι (68’ Γιαγκουδάκης), Πίνα, Χριστοφή - Λατόρε, Γκονθάλεθ - Βασιλόγιαννης (78’ Λίλλης), Ροσάδο (65’ Μαγέλε), Ντίκσον - Κεϊτά.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Περέιρα, Λεονάρντο (46’ Λεάντρο), Ρεδόνδο Δημητρίου - Κένιντι, Λόπεθ (59’ Χριστοδούλου) - Φοφανά, Λεόν, Εντμάρ - Αγουινάλδο (68’ Μυρθιανός).
 

Λούκας Χατζηλούκας: «Ο Ερμής ζήτησε περισσότερο τη νίκη και την πήρε δίκαια. Συγχαρητήρια για την επιτυχία του. Στόχος μας είναι στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε βαθμολογικό κέρδος για να καθαρίσουμε την υπόθεση παραμονή».

Νίκος Παναγιώτου: «Πετύχαμε ακόμα μια νίκη ξεμπερδέψαμε με την υπόθεση παραμονή. Μας δίνεται πλέον η ευκαιρία να δούμε και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Καλή συνέχεια στην Δόξα. Απομένουν έξι αγώνες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάλογη συνέχεια».

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα