Αψεγάδιαστος με Κεϊτά!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλχασάν Κεϊτά (ένα γκολ, δύο ασίστ) ο Ερμής επικράτησε 3-1 της Δόξας στο «Αμμόχωστος», πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη β’ φάση του πρωταθλήματος και με 36 βαθμούς προσπέρασε την αντίπαλό του στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου.
Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα οι «φτεροπόδαροι» απώλεσαν την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία τους για γκολ (1’ Κείτά), οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» λίγο αργότερα (6’ Αγουινάλδο), ενώ στο 17’ ο γηπεδούχος «φλέρταρε» (Ροσάδο) για ακόμη μια φορά με το 1-0, το οποίο εν τέλει πέτυχε στο 27’, όταν ο Κεϊτά αξιοποίησε πέναλτι που λανθασμένα δόθηκε εις βάρος του Λεονάρντο (σ.σ. στην επίμαχη φάση απομάκρυνε με τον ώμο και όχι με το χέρι).

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Δόξα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φτάσει στην ισοφάριση με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Δημητρίου (45+1).


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 54’ (Κεϊτά, Βασιλόγιαννης) και έφτασαν στο 2-1 με τον Ντίκσον έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Κεϊτά (62’).

Ο Άγγλος επιθετικός είχε χαμένο τετ α τετ στο 81’, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Γκονθάλεθ πήρε εξαιρετική πάσα από τον Κεϊτά κι αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1.
ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Χρυσοστόμου - Μουλαζίμης, Σίργκι (68’ Γιαγκουδάκης), Πίνα, Χριστοφή - Λατόρε, Γκονθάλεθ - Βασιλόγιαννης (78’ Λίλλης), Ροσάδο (65’ Μαγέλε), Ντίκσον - Κεϊτά.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Περέιρα, Λεονάρντο (46’ Λεάντρο), Ρεδόνδο Δημητρίου - Κένιντι, Λόπεθ (59’ Χριστοδούλου) - Φοφανά, Λεόν, Εντμάρ - Αγουινάλδο (68’ Μυρθιανός).
 

Λούκας Χατζηλούκας: «Ο Ερμής ζήτησε περισσότερο τη νίκη και την πήρε δίκαια. Συγχαρητήρια για την επιτυχία του. Στόχος μας είναι στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε βαθμολογικό κέρδος για να καθαρίσουμε την υπόθεση παραμονή».

Νίκος Παναγιώτου: «Πετύχαμε ακόμα μια νίκη ξεμπερδέψαμε με την υπόθεση παραμονή. Μας δίνεται πλέον η ευκαιρία να δούμε και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Καλή συνέχεια στην Δόξα. Απομένουν έξι αγώνες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάλογη συνέχεια».

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

«Δεν είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καταπληκτικός επαγγελματίας ο Ζέκα»
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά με βάση κάποια συγκεκριμένα πράγματα»
Τα ντέρμπι και οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για τον πρωταθλητή και τη νοοτροπία του Μεντιλίμπαρ
Βιεϊρίνια για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ-«Έχουμε κάνει μία συζήτηση, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα»
Τι χρειάζεται για να είναι ισχυρός στην κλήρωση του Champions League o Παναθηναϊκός
«Κερδίσαμε την τρίτη θέση και εκεί στέκομαι, περιπλέξαμε μόνοι μας την χρονιά»
Ο ΠΑΟΚ είχε για τον Βιεϊρίνια και βάθρο χωρίς κούπα με “τι είναι αυτό ρε;”
H τοποθέτηση Πετρίδη για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ της νέας χρονιάς και την αποχή παικτών
Ηττήθηκε από την ΑΕΛ και υποβιβάστηκε η Καρμιώτισσα
Δάκρυσε ο Ζέκα στο τελευταίο του παιχνίδι-«Έγινε αυτό που ήθελα, τελειώνω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού»