Ο Ράμος τρολάρει την Μπαρτσελόνα για την κόκκινη κάρτα

Ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε στο 83’ και δύο λεπτά αργότερα είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο Καμπ Νόου για τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Αν ήξερα τι θα συμβεί, παίζοντας με δέκα παίκτες, θα είχα φροντίσει να αποβληθεί από το 5ο λεπτό!», δήλωσε μετά τον αγώνα ο αρχηγός της βασίλισσας που αποβλήθηκε για 4η φορά σε Clasico.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός αμυντικός έδωσε αφορμές για να δει την δεύτερη κάρτα νωρίτερα (σ.σ. την πρώτη την είδε μόλις στο 10’). Η καταλανική Sport γράφει πώς ήταν «ντροπή το γεγονός ότι ο Ράμος έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 83’» και καταγράφει αρκετές περιπτώσεις που θα έπρεπε να αποβληθεί.
Πιο χαρακτηριστικές, αυτή στο 23’ και στο μαρκάρισμα στον Μέσι, στο οποίο ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ, όπως και στο 47’ όταν μάρκαρε από πίσω τον Σουάρες. Ο ρέφερι υπέδειξε το φάουλ, όχι όμως την κάρτα που θα ήταν και η δεύτερη του Ράμος.
Η 21η αποβολή της καριέρας του!
Ο Ράμος είχε δει στο παρελθόν την κόκκινη κάρτα στο Καμπ Νόου στις 29 Νοεμβρίου 2010 (5-0), στις 25 Ιανουαρίου 2012 (2-2) αλλά και στο Μπερναμπέου στις 23 Μαρτίου 2014 (3-4). Συνολικά έχει αποβληθεί 20 φορές, με πρώτη στις 18 Σεπτεμβρίου 2005 απέναντι στην Εσπανιόλ, στη Βαρκελώνη.
Λίγες ημέρες αργότερα (29 Σεπτεμβρίου 2005) είχε και την πρώτη ευρωπαϊκή αποβολή σε «κοκορομαχία» με τον Οκκά στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μπερναμπέου. Η «βασίλισσα» είχε επικρατήσει  με 2-1 με γκολ του Σολδάδο στα τελευταία λεπτά.
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ