Ο Γκριεζμάν έδωσε πολύτιμη νίκη στην Ατλέτικο

Όπως και η συμπολίτισσά της, Ρεάλ (απέναντι στη Σοθιεδάδ), έτσι και η Ατλέτικο χρειάστηκε μόνο ένα γκολ για να παραμείνει αλώβητη και την 36η αγωνιστική και να συνεχίσει να ελπίζει ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει την γκέλα στη Σεβίλλη και θα αναρριχηθεί στην πρώτη θέση.
 
Ο "Τσόλο" Σιμεόνε από την εξέδρα - όπου και θα παρακολουθήσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος λόγω της τιμωρίας τριών αγωνιστικών για τη "διπλή μπάλα" στο ματς με τη Μάλαγα (δεν έφταιγε αυτός αλλά έτσι είναι ο κανονισμός) - έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να φανεί επικίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο.
 
Έριξε στο δεύτερο, τους Κόκε, Φερνάντο Τόρες και Γκριεζμάν (τους οποίους ήθελε να προφυλάξει ενόψει Μπάγερν), κι ο τρίτος τον δικαίωσε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0, με το 21ο φετινό του γκολ.
 
Αυτό ήταν το 16ο γκολ που έρχεται για την Ατλέτικο από αναπληρωματικό, ενώ ο Γάλλος σκόραρε 35 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του (ο Κορέα το είχε πετύχει στα 32 κόντρα στην Έιμπαρ).
 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Ερνάντεθ, Χεσούς Γκάμεθ, Πάρτεϊ, Γκάμπι (46' Κόκε), Κρανεβίτερ, Όλιβερ Τόρες (55' Γκριεζμάν), Βιέτο (54' Φερνάντο Τόρες), Κορέα
 
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Χουάν Κάρλος, Κίνι, Αμάγια (64' Μανούτσο), Κρέσπο, Τίτο, Εμπάρμπα, Σάντσεθ, Γιορέντε, Μπεμπέ (58' Πίτι - 84' Καμπαγιέρο), Γκέρα, Μίκου.
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν