«Αυτό που βρήκα στον ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούσε να συμβεί στην ΑΕΚ»

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που κατέκτησε τον τίτλο. Σε ερώτηση αν η πίεση τον βοηθά να γίνεται καλύτερος, απάντησε:
 
«Έχοντας την εμπειρία του κυπριακού ποδοσφαίρου από την ΑΕΚ θα έλεγα ότι για μένα ήταν εντελώς διαφορετικά όταν ήρθα στον ΑΠΟΕΛ. Εδώ υπήρχε η πίεση από την αρχή για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Σίγουρα στην ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό όταν έπαιζα. Αυτή η πίεση που βρήκα στον ΑΠΟΕΛ μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστή. Αυτή η πίεση σε βοηθά για να γίνεις ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής. Να πιέσεις και εσύ τον εαυτό σου στα όρια.
 
Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή οικογένεια για να παίξεις ποδόσφαιρο. Εμένα με βοήθησε αρκετά αυτό. Είχα την ευτυχία να αγωνιστώ σε ομάδες με υψηλούς στόχους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος της. Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να νιώθεις μέρος μιας ομάδας με στόχους. Θα προσπαθήσω και τη νέα χρονιά με τη βοήθεια της οικογένειας μου και τη βοήθεια του Θεού να γίνω ακόμα καλύτερος και να προσφέρω ακόμα περισσότερα πράγματα στην ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα