Πρόταση στον Μουρίνιο από την εθνική Συρίας!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει "εκτός παιχνιδιού" για πάνω από 4 μήνες, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, και όσο καθυστερεί να δώσει τα χέρια με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τόσο αυξάνονται οι υποψήφιοι μνηστήρες.

Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να προκαλέσει "χαμό" στο διαδίκτυο όταν έγινε γνωστή η διάθεσή του να συνεργαστεί με τον άλλοτε τεχνικό των Πόρτο, Τσέλσι και Ίντερ καθώς πρόκειται για την... εθνική ομάδα της Συρίας!

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Συρίας, μετά από συμβούλιο κορυφής που πραγματοποιήθηκε συστάθηκε επιστολή, με την οποία ενημερώνουν το γραφείο που εκπροσωπεί τον Ζοζέ Μουρίνιο πως θέλουν τον Πορτογάλο για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Οι Σύροι έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο που απέστειλαν στους νομικούς εκπροσώπους του 53χρονου τεχνικού και πλέον περιμένουν την απάντησή του. Ξέρουν πως έχουν σχεδόν μηδενικές ελπίδες αλλά έκαναν το... καθήκον τους.
 
 

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga