Ο Σουάρες «δάγκωσε» την Ατλέτικο (video)

Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που ξεκίνησε την αναμέτρηση πιο απειλητική, όπως αναμενόταν, αλλά η Ατλέτικο ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.
 
Ο Λιονέλ Μέσι στο 5' με σουτ και ο Νεϊμάρ στο 19' με κεφαλιά έχασαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες, οι "ροχιμπλάνκος" έγιναν επικίνδυνοι για πρώτη φορά στο 24' με το σουτ του Γκριεζμάν, αλλά ένα λεπτό αργότερα "πάγωσαν" το "Καμπ Νόου" με τον Φερνάντο Τόρες.
 
Από την εξαιρετική μπαλιά του Κόκε, ο Τόρες βγήκε τετ-α-τετ με τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν και άνοιξε το σκορ περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του.
 

Ο Γερμανός τερματοφύλακας στο 32' έκανε καταπληκτική απόκρουση σε κόρνερ στο πλασέ του Γκριεζμάν και απέτρεψε το δεύτερο γκολ που θα ήταν οδυνηρό και 3 λεπτά αργότερα ακολούθησε άλλη μία θετική εξέλιξη για τους Καταλανούς με την αποβολή του Τόρες.
 
Ο Ισπανός στράικερ είχε πάρει κίτρινη κάρτα στο 29' για μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ και στο 35' πήρε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μπουσκέτς. Περισσότερο απρόσεκτος ήταν στην δεύτερη περίπτωση, ενώ ο Σιμεόνε στον πάγκο αντέδρασε ειρωνικά.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με... τρελό ρυθμό και τον Γκριεζμάν να μην μπορεί να πλασάρει από κοντά για το 0-2, για να ακολουθήσει η καταιγίδα από τους γηπεδούχους.
 
Στο 49' ο Λιονέλ έκανε εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι" και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, στο 51' είχε δοκάρι ο Νεϊμάρ, του οποίου την κεφαλιά στο 55' απέκρουσε ο Όμπλακ, ενώ ο Βραζιλιάνος αστόχησε σε σουτ στο 61'.
 
Μέχρι εκεί όμως το προβάδισμα των Μαδριλένων, καθώς στο 63' ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή προβολή μετά το σουτ του Τζόρντι Άλμπα.
 

Ο Ουρουγουανός στο 74' σκόραρε ξανά για την ανατροπή με κεφαλιά από σέντρα του Ντάνι Άλβες από δεξιά, φτάνοντας έτσι τα 8 στην φετινή διοργάνωση.
 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (80' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς (64' Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.
 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Γκριεζμάν (76' Πάρτεϊ), Φερέιρα Καράσκο (53' Αουγκούστο Φερνάντες), Φερνάντο Τόρες.
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς