Όλα για το Κύπελλο! Τα τελευταία νέα των τεσσάρων μονομάχων

ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας
 
Σέντρα στις 17:00 στο ΓΣΠ. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στη Λεμεσό στις 20 Απριλίου (17:00).
 
Στο ημίχρονο του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ θα τιμήσει τον Φερνάντο Καβενάγκι για τη προσφορά του στην ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων».
 
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν μερικές μέρες και για τον θεσμό του πρωταθλήματος, με το σκορ να είναι 2-2. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Απόλλωνας θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και ο αυριανός αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Ο γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του με 22 παίκτες να είναι στην αποστολή. Ιωάννου, Ασσιώτης, Εστρέλλα και Ντε Βινσέντι είναι εκτός.
 
Ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας εκστρατεύει στη Λευκωσία για να διατηρήσει το φετινό του αήττητο (1 νίκη, 1 ισοπαλία). Ο Πέδρο Εμάνουελ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μέζγκα, Σλάβτσεφ και Φανή. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
 
ΑΕΚ – Ομόνοια
 
Σέντρα στις 19:00 στο ΓΣΖ. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χρίστος Νικολαϊδης. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στη Λευκωσία στις 20 Απριλίου (19:00).
 
Το περασμένο Σάββατο συναντήθηκαν για τον θεσμό του πρωταθλήματος στη Λευκωσία. Η ΑΕΚ έφυγε με το «διπλό» (0-1, Τρισκόφσκι) και ανάγκασε τους «πράσινους» στη πρώτη φετινή τους ήττα μέσα στο ΓΣΠ ως γηπεδούχοι. Ο αυριανός αγώνας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
 
Η γηπεδούχος ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της με τον Τέτε να είναι τελικά στην αποστολή. Επιστρέφει από τιμωρία ο Νίνου. Εκτός για τον Τόμας Κρίστιανσεν είναι ο τιμωρημένος Λαρένα και οι Μοϊσόφ και Μιντίκκης.
 
Με προβλήματα τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της η Ομόνοιας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Χάφες, καθώς επίσης και οι Καντούτσης, Χριστοφή και Μπαντιμπανγκά. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Κιρμ.
 
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές τη φετινή σεζόν. Δύο νίκες μετρά η ΑΕΚ και μια η Ομόνοια.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική