Το αρνητικό σερί του Εθνικού, μας πάει τρία χρόνια πίσω

Πολύ δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα για τον Εθνικό Άχνας, σχετικά με την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.
 
Η φετινή σεζόν πάει από το κακό στο χειρότερο για τον Εθνικό, ο οποίος απέχει επτά βαθμούς από τη σωτηρία, με 6 αγώνες να απομένουν. Αυτό που ανησυχεί περισσότερο, είναι πως δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει. Εδώ και 11 αγώνες δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Η τελευταία φορά που πήρε τους τρεις βαθμούς σε αγώνα ήταν στις 17 Ιανουαρίου, όταν είχε κερδίσει με 2-1 τον Ερμή. Τότε, ο Εθνικός είχε κάνει ένα σερί με τρεις νίκες. Αυτό που θα ακολουθούσε όμως στη συνέχεια, ήταν σαν εφιάλτης.
 
Συνολικά 11 αγώνες χωρίς νίκη, ένα σερί που μας γυρνάει στη σεζόν 2012-13 και εκείνο το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας με 16 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη. Τότε ο Εθνικός κατάφερε και απέφυγε τον υποβιβασμό, φέτος όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
 
Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Πάφο και ΑΕΛ, όπου ο Εθνικ΄ςο χρειάζεται απαραίτητα ισάριθμες νίκες. Αν έρθουν οι έξι βαθμοί, τότε μπορεί να ελπίζει. Σε αντίθετη περίπτωση, η φετινή σεζόν θα είναι καταστροφική, με την ομάδα να οδηγείται στη Β΄ Κατηγορία. Όλοι στον Εθνικό περνούν δύσκολες ώρες, γνωρίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα δώσουν τη μάχη μέχρι το φινάλε.  
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική