Οι εντός έδρας αγώνες με τους «αιώνιους» κρίνουν πολλά για την Ανόρθωση

Η νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα επανέφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στις τάξεις της Ανόρθωσης, αν και το πιο σημαντικό στοιχείο, είναι η ηρεμία που είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Ο Νεόφυτος Λάρκου, από τη πρώτη μέρα της παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης, έδειξε διάθεση για να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα και παράλληλα, να αναδείξει τα δυνατά της «χαρτιά».
 
Αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League με έξι αγώνες να απομένουν. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές η «Κυρία» υποδέχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια με τη σειρά. Οι αγώνες απέναντι στις ομάδες της Λευκωσίας, είναι κρίσιμοι για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης.
 
Ο Λάρκου γνωρίζει καλά τους «αιώνιους». Τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ομάδα του, όπως και το ότι θα πρέπει να προσεγγίσει τα δύο παιχνίδια με διαφορετική φιλοσοφία. Σημαντική είναι και η παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης, με την προπώληση των εισιτηρίων για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ να έχει ήδη ξεκινήσει.
 
Αν η Ανόρθωση περάσει νικηφόρα τα δύο επόμενα παιχνίδια, αυτόματα αποκτά δυναμική στη προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύει  να μείνει αρκετούς βαθμούς πίσω από την 3η θέση και ταυτόχρονα, να μειώσει τις πιθανότητες για να υλοποιήσει τον στόχο της.  

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική