Ο Εμάνουελ ετοιμάζει νέα «παγίδα» στον Τιμούρ

Σαφώς και οι αγώνες πρωταθλήματος διαφέρουν από αυτούς του Κυπέλλου. Ο Απόλλωνας έδειξε και το περασμένο Σάββατο πως διαθέτει τη ποιότητα και τον τρόπο για να κάνει τη ζημιά στον ΑΠΟΕΛ, με την ισοφάριση να έρχεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Μπορεί να χάθηκε η νίκη, στην ομάδα ωστόσο κρατούν τα θετικά και προχωρούν.
 
Το νέο ραντεβού είναι ορισμένο για την Τετάρτη 5 Μαρτίου (ΓΣΠ, 17:00) και αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Πέδρο Εμάνουελ έχει «διαβάσει» πολύ καλά την τακτική του Τιμούρ στις δύο προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων στη Λευκωσία και το ίδιο θέλει να κάνει και για το Κύπελλο.
 
Το δεδομένο για τον Απόλλωνα, είναι πως διανύει την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο από την αρχή της σεζόν. Παίκτες «κλειδιά» όπως ο Ντα Σίλβα και ο Μακρίδης έχουν πάρει τα πάνω τους, ενώ ιδιαίτερη δυναμική δίνουν οι Γκίε και Μάγκλιτσα στη κορυφή της επίθεσης. Σε ότι αφορά ωστόσο το πλάνο του Εμάνουελ, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο να θα διατηρήσει επιθετικό δίδυμο ή αν θα προτιμήσει κάποιο άλλο σχηματισμό. Ο Λόπεζ είναι έτοιμος για να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο ενώ Στογιάνοβιτς και Μέζγκα είναι διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.
 
Με τη ψυχολογία στα ύψη λοιπόν αλλά και με αυτοπεποίθηση, ο Απόλλωνας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου. Στους «κυανόλευκους» αναγνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας. Και του προπονητή φυσικά. Ο Εμάνουελ έδειξε πως μπορεί να κερδίζει παιχνίδια και ετοιμάζει νέα «παγίδα» στον Τιμούρ.   
 
Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας πήρε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στον πρόσφατο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, έβγαλε αρκετές ευκαιρίες από τα άκρα και τον άξονα και έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, είναι στοιχεία τα οποία θέλει να διατηρήσει και στον αυριανό σημαντικό αγώνα.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική