Η ασύλληπτη επίδοση του Εφραίμ

Η επίτευξη γκολ ήταν ανέκαθεν η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Η εξασφάλιση -μέσω αυτών των γκολ- θετικών αποτελεσμάτων αποτελεί διαχρονική επιδίωξη στο λαοφιλέστερο των αθλημάτων. Οι παίκτες που καταφέρνουν να συνδυάζουν τα δύο είναι λίγοι και περιζήτητοι. Με βασικό κριτήριο την επίτευξη τουλάχιστον πέντε τερμάτων ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ αναζήτησε στο εγχώριο πρωτάθλημα και παρουσιάζει τους δέκα ποδοσφαιριστές με τα μεγαλύτερα τρέχοντα αήττητα σερί στα παιχνίδια που έχουν σκοράρει.
 
1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
Ομάδα: ΑΠΟΕΛ
Παιχνίδια: 34


Ένα εκπληκτικό σερί τρέχει ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, αφού τόσο με την Νταντί (2-0-0) και την Ομόνοια (21-0-0) όσο και με τον ΑΠΟΕΛ (11-2-0) είναι αήττητος στα 36 παιχνίδια (34-2-0) πρωταθλήματος που έχει πετύχει τα 42 γκολ της καριέρας του! Εντός συνόρων το σερί του εκτείνεται σε 34 παιχνίδια και τον καθιστά το αδιαμφισβήτητο Νο1 στην κατηγορία.

2. ΤΟΜΑΣ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ
Ομάδα:
ΑΠΟΕΛ
Παιχνίδια: 21


Από την άφιξή του στον Αρχάγγελο τον Ιανουάριο του 2014 ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει εξελιχθεί ουσιαστικά σε εγγύηση επιτυχίας, καθώς στα 21 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει σκοράρει ο ίδιος η ομάδα του μετρά 20 νίκες και μια ισοπαλία (σ.σ. το εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της περιόδου 2014/15)!

3. ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ
Ομάδα:
Απόλλων
Παιχνίδια: 17


Η εντός έδρας συντριβή από την ΑΕΚ (2-5) στην πρεμιέρα της περασμένης περιόδου είναι η τελευταία ήττα του Απόλλωνα σε παιχνίδι που έχει βρει δίχτυα ο 31χρονος Ελλαδίτης επιθετικός. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 17 αναμετρήσεις με γκολ του Παπουλή, στις οποίες ο σύλλογος της Λεμεσού μετρά 15 νίκες και δύο ισοπαλίες.

4. ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΚΑΒΕΝΑΓΚΙ
Ομάδα:
ΑΠΟΕΛ
Παιχνίδια: 15


Στα χνάρια του συμπατριώτη του Τόμας ντε Βινσέντι βαδίζει ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός. Τα 19 τέρματά του στο τρέχον πρωτάθλημα έχουν επιτευχθεί σε 15 αγώνες, στους οποίους ο ΑΠΟΕΛ έχει μετρήσει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι το μεγαλύτερο τρέχον σερί στην αγωνιστική περίοδο 2015/16.

5. ΑΝΤΡΕ ΑΛΒΕΣ
Ομάδα:
ΑΕΚ
Παιχνίδια: 14


Λίρα εκατό αποδεικνύεται για την ΑΕΚ ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, καθώς οι «κιτρινοπράσινοι» μετρούν 12 νίκες και μια ισοπαλία (σ.σ. το εκτός έδρας 1-1 με την Ανόρθωση) στα 13 παιχνίδια που εκείνος έχει βρει δίχτυα. Το σερί του εκτείνεται στα 14 παιχνίδια (13-1-0), αν συνυπολογιστεί και η θητεία του στην Ομόνοια (2012-13).

6. ΑΝΤΡΑΖ ΚΙΡΜ
Ομάδα
: Ομόνοια
Παιχνίδια: 9


Στη δεύτερη χρονιά του στο «Ηλίας Πούλλος» ο 32χρονος Σλοβένος εξτρέμ έχει να επιδείξει έναν αψεγάδιαστο απολογισμό στα παιχνίδια, στα οποία έχει χριστεί σκόρερ: εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (σ.σ. πέντε την περασμένη περίοδο, τέσσερις στην τρέχουσα). Όταν ο Κιρμ πετυχαίνει γκολ, οι τρεις βαθμοί πηγαίνουν πάντα στο «τριφύλλι».

7. ΛΟΥΚΑ ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ
Ομάδα:
Απόλλων
Παιχνίδια: 8


Ο 22χρονος Σέρβος μέσος έχει συνδυάσει μόνο με νίκες όλα του τα τέρματα στο κυπριακό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια. Ο απολογισμός του επί του παρόντος είναι απόλυτα ισορροπημένος, καθώς η ομάδα του έχει μετρήσει από τέσσερις νίκες στα παιχνίδια που ο ίδιος χρίστηκε σκόρερ την περασμένη και την τρέχουσα περίοδο.

8. ΝΟΥΝΟ ΑΣΙΣ
Ομάδα:
Ομόνοια
Παιχνίδια: 7


Σε εγγύηση νίκης για τους «πράσινους» έχουν εξελιχθεί τα τέρματα του 39χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στον τρέχοντα μαραθώνιο. Τα οκτώ γκολ του (σ.σ. επίδοση-ρεκόρ στη θητεία του στο «τριφύλλι») έχουν μοιραστεί σε επτά παιχνίδια, στα οποία η ομάδα του έχει συλλέξει 27 βαθμούς. Υπερπολύτιμος -και από αυτήν τη σκοπιά…

9. ΑΝΤΟΝ ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ
Ομάδα:
Απόλλων
Παιχνίδια: 7


Δυναμικό ξεκίνημα στην εν Κύπρω θητεία του πραγματοποιεί ο 25χρονος Κροάτης επιθετικός. Τα οκτώ τέρματά του στις πρώτες 12 συμμετοχές του έχουν μοιραστεί σε εφτά αναμετρήσεις, στις οποίες ο σύλλογος της Λεμεσού έχει μετρήσει έξι νίκες και μια ισοπαλία. 

10. ΖΙΓΚΙ ΜΠΑΝΤΙΜΠΑΝΓΚΑ
Ομάδα: Ομόνοια
Παιχνίδια: 4

 


Στις 20 συμμετοχές του στο τρέχον πρωτάθλημα ο 25χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει μισή ντουζίνα τερμάτων, τα οποία έχουν επιτευχθεί σε τέσσερα παιχνίδια. Και στα τέσσερα οι βαθμοί της νίκης κατέληξαν στους «πράσινους», οι οποίοι τοιουτοτρόπως έχουν στο TOP10 τον ίδιο αριθμό παικτών με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα (από τρεις).

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα