«Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο»

Σε λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ ο προπονητής της Ομόνοιας σημείωσε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις ντέρμπι μέσα σε λίγες ημέρες.

Τόμας Κρίστιανσεν: «Ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε μέσα σε δύο ημέρες για ένα τέτοιο παιχνίδι. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας ανάγκασαν να τρέχουμε τη μπάλα από πίσω. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Θέλαμε τη νίκη και είδα ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, κρατούμε το μηδέν παθητικό. Στόχος είναι να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης μέσα στο ΓΣΠ».
 


Βλάνταν Μιλόγεβιτς:«Κατά την άποψή μου έγινε ένα καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν περισσότερο το μηδέν στην άμυνα. Ήταν ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι όπου έγινε μια πολλή μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο ντέρμπι μέσα σε λίγες ημέρες. Εν όψει του επαναληπτικού θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Φάνηκε σε κάποια σημεία η κούραση διότι είχαμε μόνο δύο ημέρες ξεκούρασης. Δε μπορέσαμε να σκοράρουμε και έτσι τέλειωσε απλά το πρώτο ημίχρονο. Στο γήπεδό μας θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ώστε να βρεθούμε στον τελικό».  
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική