Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στο ΓΣΠ

Στο ΓΣΠ θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια, καθώς οι δύο ομάδες στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο ΓΣΖ εξήλθαν ισόπαλες 0-0.
 
Το σκορ του αγώνα είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα, καθώς φάνηκε ότι αμφότερες οι ομάδες κοίταξαν περισσότερο την ανασταλτική τους λειτουργία σκεπτόμενες προφανώς ότι υπάρχει άλλο ένα ματς.
 
Δεν έγινε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ όσες φορές οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε θέση βολής, η τελική προσπάθεια δεν ήταν ιδανική για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 

 

 

 
Φάνηκε από το α’ μέρος
Οι προθέσεις των δύο ομάδων ήταν εμφανές από τα αρχικά στάδια του πρώτου ημιχρόνου. Αν και είχε ρυθμό ο αγώνας, εντούτοις οι προσπάθειες προς τις εστίες ήταν ελάχιστες.
 
Εξάλλου, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η μοναδική κραυγαλέα φάση του α’ μέρους έγινε στις καθυστερήσεις, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φλουρέσκου ο Τόνιο έδιωξε με γροθιές και στην επαναφορά ο Σέρινταν δεν ήταν εύστοχος.
 

 

 

Έσωσε ο Γιωργαλλίδης
Τα ίδια δεδομένα και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, τόσο η ΑΕΚ όσο και η Ομόνοια κοίταξαν ακόμη περισσότερο τα νώτα τους. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός γκολ, όμως ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε στη γωνιά της εστίας του το σουτ του Τρισκόφσκι.
 
Μακρινά σουτ
Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια αφού μπόρεσε να περιορίσει αισθητά τη δράση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, έψαξε να βρει το δρόμο, όμως πέραν από κάποια μακρινά σουτ (78’ Καρλίτος, 84’ Μαργκάσα) δεν απείλησε αισθητά την εστία του Τόνιο.
 

 

 

 

 

 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΕΚ (Τόμας Κρίστιανσεν
): Τόνιο, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Μουρίγιο, Καταλά, Μπόλιεβιτς (46' Ρόσα), Λαμπάν, Τομάς, Τρισκόφσκι, Εγγλέζου, Μυτίδης (58' Άλβες).
Ομόνοια (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιωργαλλίδης, Καρλίτος, Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Φλορέσκου, Οικονομίδης, Ασίς (81’ Μπεμπέ), Σέρινταν, Ράμος (75’ Κιρμ), Σκέμπρι.
Σκόρερ: -
Κίτρινες:  Καταλά, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Ρόσα / Φλορέσκου, Ασίς, Καρλίτος
Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης
Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Β’ βοηθός: Αδηνόδωρος Ιωάννου
4ος διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
 
 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική