«Πολλές φορές μας είχαν ξεγράψει…»

Στην Λεμεσό θα κυνηγήσει το σκορ πρόκρισης ο ΑΠΟΕΛ τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια. Από την άλλη, ο βοηθός προπονητής του Απόλλωνα Βιργίλιο Φερνάντες αφιέρωσε την εμφάνιση στον Πέδρο Εμάνουελ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν ήταν στον πάγκο.
 
Τιμούρ Κετσπάγια: «Δυστυχώς για μας δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε ένα γκολ και μπορούσαμε και για άλλα. Όταν κάνεις τέτοια αμυντικά λάθη μετά η δουλειά γίνεται πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να υπολογίσουμε και το ότι παίξαμε και πριν τέσσερεις μέρες και με τον ίδιο αντίπαλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στην έδρα μας και πρέπει να πάμε στη Λεμεσό για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το έχουμε κάνει ξανά. Δεν ήταν εύκολο σήμερα, δεν θα είναι εύκολο ούτε στον επαναληπτικό. Πολλές φορές μας είχαν ξεγράψει όμως επιστρέψαμε δυνατοί και αποφασισμένοι. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση και πρέπει να τη διατηρήσουμε. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Και με τον Άρη φέραμε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και πήγαμε Λεμεσό και πήραμε την πρόκριση. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με στόχο τη νίκη».
 

 
Βιργίλιο Φερνάντες: «Το παιχνίδι ήταν όπως το προετοιμάσαμε. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη. Είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια με την πρόκριση να κρίνεται στον επαναληπτικό. Η εμφάνιση είναι αφιερωμένη στον προπονητή μας, που μας έλειψε.  Πλέον επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Ομόνοια, όπου θέλουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας». 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική